![]() |
|
За бракот и интимноста... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se setiv na neshto, shto bi sakal vernicite da objasnat... primerov ne e hipotetichen, tuku e sekojdneven.
Dokolku mladite povekje ne se vo brak od bilo koja prichina (znachi devojkata ne e povekje devstvena - ova e doobjasnuvanje za muslimanskite chlenovi) , dali moraat da ja apstiniraat intimnosta dodeka povtorno stapat vo brak so nekoj drug ili ne? |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Togash napravi ja kako popara, pa kje bide pomeko za site.
![]() Ne e rabotata do chitatelite, tuku do pishuvachot, dali kazhanoto e razbirlivo (svarlivo) ili ne. I uzhte neshto, kolku da ne otidesh andvor od temata... Tuka ne se govori za tajnata na brakot, tuku dali mladite mozhat/trebaat da bidat intimni pred da skluchat brak ili ne? Изменето од Messenger - 28.Ноември.2009 во 18:13 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
alf ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 631 |
.
Изменето од alf - 20.Септември.2011 во 15:20 |
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
malu nearno ovja ka za kozi i stoka da pisvit ama sve imet po svetov eto i diogen si pisese za sebe ama nikoj nikomu ne mojt da sudit sve dur ne prajt zlo na drugi
|
|
![]() |
|
vistinskipravoslavec ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Подобро е да зениме/мазиме зошто без едното или другото има повекје искушениа.
|
|
Во небесното царство нема да влезе секој 4овек што ми се обракја ,Господе,Господе, туку само оние кои го извршуваат она што од нив го бара мојот небесен татко.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Прекрасно ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Stojadin Lord ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јуни.2008 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 128 |
.........pop ne nije hteo vencati
sudba mi je takva bila u skrisniu plevnu da je ljubim nevesta mi ne bi bila... intiman sm od rodzenja telo joj svoje pruzam ona cednost ne sakriva gori sva od plama nema popa nema crkve ljubav nasa je za srama U braku smo nevencani ona meni radost daje pop nas nece crkva goni moja Stoja suze roni Mesto prsten ona zvono nosi svako me jutro ss toplim mlekom budi zenica je nevencana moja to je Stoja to je Stoja |
|
u mojoj kozi najbolje disem....
|
|
![]() |
|
blagorodna , na forumov komentirame za temite, a ne za komentatorite.
|
|
|
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Intimnost, pa brak. Uzas e da vlezes vo brak po sekoja cena bez ljubov. Ili kako sto veli sv.Pavle: Na moite braka im velam, ostanete kako mene (nezeneti), a koj se vljubi neka se ozeni.
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Абе шо е ова 8 страни за една вечер - од кај да почнам да читам сега... а
![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
Prijatna sebichnost!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:40 |
|
![]() |
|
Imanjeto ili nemanjeto predbrachen seks ostanuva edinstveno lichen izbor na sekoj chovek.
I sebichnosta isto taka. ![]() Изменето од Messenger - 26.Ноември.2009 во 05:22 |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
\
Изменето од ACELERA - 27.Јануари.2010 во 03:41 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |