|
Стравот Божји |
Внеси реплика | страница <1 789 |
Автор | |
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море ни од модератори а уште помалку од жени се плашам Само од Господ имам страв
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се плашам од Полжавчето, се плашам од ЗораН, се плашам од жена ми , се плашам од модераториве да не ме банираат, ... се плашам од Х други работи, но, од бог?
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оти е атеист Инаку спрема Бог треба да се има стравопочит.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто не можеш???????????????? |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено жалам што неможам да дискутирам на оваа тема!
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ме интересира како го разбирате стравот Божји......... Треба да се плашиме од Бога или тоа е нешто како да Му покажуваме почит????? Вашето видување и чувства по прашањето за стравот од Создателот........ |
|
Внеси реплика | страница <1 789 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |