|
Само за машките на форумов |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Емил, незнам зашо ова тука го стаи али нема везе...
Битно ќе знам.... За некои 10 години ќе ми треба. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакате бебе правете го „тоа“ во 17 часот!!!!!
За правење на потомство најдобро е да го одберете терминот околу 17 часот, затоа што тогаш мажите имаат најголем број на сперматозоиди.
Голем број на фактори може да влијае на смалувањето на плодност кај мажите: стрес, пушење и лоша исхрана, се само некои од нив. Хроничен стрес, притисок или било каква ситуација која предизвикува душевна или телесна напнатост, може да го намали нивото на тестестерони и со тоа лошо да влијае на создавање на сперматозоиди. Затоа ако планирате потомство, поштедете го саканиот од кавга. Со пушењето се поврзани голем број на болести, а докажано е и дека лошо влијае на движењето и квалитетот на спермата. Може да предизвика генетски пореметувања на потомството. Оставете ги цигарите вие и вашиот партнер неколку месеци пред зачнувањето. Тaка вашиот организам ќе се исчисти од токсидите. Дебелината е непријател на потенцијата. Многу истражувања покажаа дека посебните диети богати со омега-3 масни киселини, јаглерохидрати и овошје ја подобруваат машката плодност. Студијата покажа дека добриот тренинг кај мажите го зголемува нивото на тестестерони за 3%. За правење на потомство најдобро е да го одберете терминот околу 17 часот, затоа што тогаш мажите имаат најголем број на сперматозоиди. Имајте го ова предвид, па обидете се двајцата да бидете дома, односно во спалната соба, баш во тој период. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Женско сум ама демократија, и јас имам право на збор.
Значи, повеќето цури што ги гледам низ шетња коа идеме, еве на пример покрај кеј малце некад коа ќе ни текне...се...со седен збор: баба роги! Пудра. Бљак. Да ги допреш, пудра ќе ти остане на прстот. Уствари, не е “фората“ да се напраиш маска со помош на пудрата. Тоа е само ако имаш некоја мозолка или подочњаци или што ти знам.... Туш. Најгадно ми е кога ќе видам типка која не ги совладала “техниките“ на ставање туш, па изгледа како од струмички карневал да ја собрале. Кармини, сјаеви... Обавезно е тоа бе. Првин кармин, па ондак сјај со бурек ефект... И сосем за крај ако не успеало маскирањето се опнуваат цвикери џоа од смоки. А демек Диор се. Абе смешки. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
вака сеа, според мене
АПСОЛУТНО СО ШМИНКА , но само во случај кога знае да ја употребува. Целта е да се прекријат (да се рече) лошите моменти на лицето и да се изразат оние кои се подобри. Не го сакам она индијанско ратно обојување во некоја впечатлива боја која паѓа в очи Умешно користење, дискретно нанесено изгледа прекрасно, само што 75% посто од девојкиве во градов не знаат да се шминкаат па изгледаат како зомби, а тие останати 25 проценти не користат шминка(свака част на ислучоци). Е сега што се однесува до пудрата - исти случај. Како небаре кола да китираш, пола кило пудра на лице ставаат... барем брашно да земаат поефтино ќе ги фаќа секако е без стил сето... мачкаат по лице, по гради... абеее лом, само уште да можат да одберат соодветна нијанса доаѓам до заклучок дека се водат од мислата: важно е да се учествува тоа е што имав да кажам |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kakov e vkusot na pudrata koga ke baknes obrazi....hi hi hi
Ubavo nezno i belo lice so malku sjaj na usnite! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Прочитајте што е тоа што ја тера жената на неверство и што можете да направите да не дојди до него.
Барање на внимание и наклонетост Жените обично се впуштаат во афера и изневерување кога се отфрлени од партнерот a сексот го нема. Жените изневеруваат затоа што чувствуваат недоволно внимание и наклонетост од страна на партнерот. Им недостасува близина, поврзаност со партнерот и чувство дека се сакани. Покажете ѝ дека вашата работа, пријателите и хобито не се приоритетни од неа. Не ја затрпувајте со сите проблеми кои ве мачат на работа. Најпрвин најдете време само за вас. Барање на совршенство Некои жени се впуштаат во неверство затоа што постојано барат нешто повеќе. Во партнерот бараат грешки. Најверојатно тоа незадоволство со партнерот извира од женското незадоволство сама со себе Пријателства
Жените не знаат да постават јасна граница на пријателството. Многу пати затоа доаѓа до флерт. Резултатот на поврзаната жена и заштитничкиот маж во доста случаеви завршува со секс. Тоа не значи дека треба да и се забранат пријателите. Секако дека жената може да има пријатели, но внимавајте да не ја испуштите од рака. Обезвреднување Често жената во врската се чувствува потполно обезвредната и неценета.Чувството на сигурност многу жени го губат во врската. Жената треба да биди пофалена за оние свои обврски кои секојдневно ги обавува во домот. Ако покрај вас се чувствува како ваша мајка или готвачка, сигурно задоволството ќе го побара некаде на друго место, затоа помогнете и во нејзините обврски, тие впрочем не се само нејзини. Комуникација Недостатокот на комуникација со партнерот и претераната комункација со сите останати сигурно не влијаат благотворно на жената и нејзиниот однос спрема партнерот. Кога во нејзиниот живот ќе дојде до поголеми промени, погрижете се да сте нејзиниот прв и најважен соговорник. Со тоа ќе и дадите чувство на важност, а ќе се погрижите да не е некој друг тој кој ќе ѝ го нуди сето тоа и кој знае што. Казнување Жените изневеруваат кога се повредени. На тој начин некои се вистински мајстори за осветувањето. Сексот со друг е најголемата казна. Вистина е дека таквата освета не е слатка, но и таа го почувствувала горкото неверство. Центар на внимание Некои жени сакаат да се во центарот на вниманието и никогаш не им е доста. Колку повеќе мажи и се восхитуваат толку повеќе е задоволна. Во ваков случај тешко е било што да се промени. Веројатно вие полесно ќе се промените од неа. Додворување
Додворувањето не е нешто во кое уживаат само мажите.За додворување чезнат и жените.Дали непишаното правило е дека мажот само еднаш и се додворува на една жена?Прекршете го тоа непишано правило и започнете повторно да се додворувате. Осаменост Неверството е потполнување на празнината. Многу жени немаат храброст да ја прекинат врската во која се чувствуваат осамено за да започнат нов почеток и се препуштаат на изневерувањето. Мајчинство Обврските и грижата која ја чувствуваат према детето и према вас како нејзин партнер доста често и ја одземаат целата енергија. Но,не и желбата. Нека не биде само мајка, пред се првин треба да е жена. Многу жени во себе го кријат мачето кое сакаат да е погалено. Жените не изневеруваат поради неумереното либидо (иако го има и тоа), туку затоа што нејзините потреби не се задоволени. Искрата во врската е скапоцена. Важно е да знаете тоа да го сочувате. Кога еднаш таа искра ќе се изгасне, доста е тешко повторно да се запали |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малце, колку да се нагласи природната убавина, ич не ми се допаѓаат девојки кој се обидуваат преку бојадисување на своето лице да истакнат нешто што нема таму. |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
природната убавина е незаменлива , шминката е за покривање недостатоци . Може малку шминка да има девојчето
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa zoshto be sluzi shminkata i zoshto e izmislena?
za razubavuvanje,e sega nekoj saka nekoj ne,toa si e individualno,na devojkite moze da im posluzi kako ushte pouspeshna mamka za mashkite..... inace sakam koga zensko e nashminkano,ama onaka ednostavno bez trupanje se i seshto na liceto i da ne bide napadno,i epten k*rvinski ko da e dojdena od nekoja k*rvarska ulica od po filmojne |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах тој молер... многу популарен стана...
А да го зачлениш ти на идивиди...
Ник: молерот-на-кејт...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj ? Molerot ?
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaa....takva verojatnost ne postoi!!!!
p.s. |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da zabelezi deka "nikakva ti e frizurata" "si se zdebelila" itn.... |
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako ne zabelezi dali sum nasminkana ili ne
ako ne zabelezi dali imam nova frizura ili ne daj boze, ako sum oslabena a on ne zabelezi - zosto e ziv!!!! Изменето од kejt-d-grejt - 22.Октомври.2008 во 09:10 |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |