|
Поделбата на Косово одново актуелна??? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | ||
kiroo
Сениор Регистриран: 10.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ke dojde vreme koga ni obama ni osama ke moze da gi stiti. veke se vrti politikata, gledate deka EU gi moli srbite... za nekoja godina i kosovo ke gi molat da go zemat nazad. ko ke svatat so kakvo varvarsko nevaspaitano pleme si imaat rabota.
a turcite se super lugje i narod. najkjef mi e tamu na odmor. samo prosto ne mi se veruva deka turcija ke gi stiti siptarite. ne se tolku glupi. |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Chameria
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa od komsiite se naucivme taka , a ni turcive ne se cveke, ke spomna samo k*rdistan
|
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ejj Chameria ama i vie albancite ne ste cveke za mirisanje |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 13.Јули.2008 во 15:35 |
||
Chameria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
srbija bese e i ke bide najgolema luzerska drzava, od cela jugoslavija im ostana samo beligrad, hahahah, taka e koga mislis deka znaes se a u stavri ne znaes nisto, srbija e crna tocka vo atlasite na svetot. nie ne sme palckovi nie sme mazi koi ti gi stavame mudata vo kutija cigari, nie ne ubivavme civili srbi , nie ne otidovme vo belgrad i da ubivame srbi, ja ne znam koj ja napravi srebrenica, a mozda bile amerikanci bre tie zaboraviv, delija treba da se sramujes od srbite a ne da gi pofalis , tie se mrsojadci.
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas se drzam do temata. a ti pocna da zboris za zlodela, pa kako da ne ja spomnes srbija vo toj kontekst?
toa bi bilo zlodelo samoto po sebe. p.s. gledase li vcera prenos od srebrenica? |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Можеш ли да ја извадиш Србија од уста...??? Јас еднаш бев искључен зошто многу сум ја спомнувал, ама изгледа немам шанси со тебе... Секој втор збор ти е Србија... Да не те тепале кога си бил мал... |
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo e delija.
sekoj plaka za svoite zlodela. momentalno srbija si plaka i uste ke si plaka bidejki bea prvi i najgolemi zlostornici na balkanov. ama ke dojde denot koga i siptarite ke platat. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кажи ми има ли поголеми плачковци од вас...??? Па вие сте тие што стално кукавте и им се жалевте на западните сили како сте угнетувани и обесправени... Ти најде да кажуваш какви сме биле ние??? Ја наполнивте архивата на CNN и BBC со плачење и кукање... Не шише од 2 литра, туку цела лубеница сте во сосотојба да си пикнете само да се пожалите на Американците... Вашите лаги успешно се продаваа... но ќе дојде време кога ќе ве разоткријат и тогаш скапо ќе платите за се... За се што и направивте зло на оваа Македонија, за се што и направивте зло на Србија, за се што направивте зло во овој Балкан... Штета е што го трошите драгоцениот кислород... Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 23:21 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
celiot svet ke se podeli???? na sto? Na drzavi? o biseru molim te moira ostavi go ovoj zasluzuva pocesno mesto kako dvorski sut na forumov. |
||
Chameria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa za podelba na kosovo e samo llaf muabet, kosovo ke se podeli togas , koga ke se podeli cel svet.
Изменето од moira - 13.Јули.2008 во 19:17 |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
kiroo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahhaa... samo izgleda kako sto se smaluva drzavata, taka vi se smaluva i toa... petleto de... ti delija, so sto si ostanat kutar ti? |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |