|
Вицеви за животни |
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Автор | ||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си седеле лавот и бикот на шанк и си пиеле пиво. По некое време на лавот му ѕвони мобилниот:
- Ајде прибирај се дома, да не доаѓам ја таму, јасно? - Еве одма доаѓам драга. - Е, лаве, мене така да ме вика жена ми коа сум у кафана, не би поминало тоа туку така, ја би останал со другарите да пијам до сабајле. - Те разбирам ја тебе пријателу мој, ама твојата жена е крава, а мојата лавица. |
||
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Било пролет и мравката си работела во нивата. Поминал штурецот со џип и со две згодни риби. |
||
|
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си имало една река. На едната страна била мечката што јадела капини, а на другата зајакот.
- Еј, мецо, дојди да видиш нешто што го гледам јас! - вели зајакот. - Не можам, зајко, јадам! - Ма, дојди, кога ти велам! Ќе се изненадиш! - вели зајакот. - Не доаѓам. Но, зајакот замарал така и мечката сепак решила да отиде до зајакот. Влегла во водата и замалку не се удавила. Кога истоштена дошла кај зајакот, тој рекол: - Ај, мецо, глеј колку капини има од таа страна на реката! |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се јавува жабок на гатачка по телефон и ја прашува за својот љубовен живот, а таа одговара:
- Ќе сретнеш многу убава жена која ќе сака да ја осознае твојата внатрешност. - Стварно?! А кога тоа? - Догодина, на час по биологија. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Една кокошка снела јајце тешко пет килограми. Кај неа дошол репортерот од локалната телевизија:
- Како се случи тоа? - Тајна... - Какви се вашите планови за во иднина? - Да снесам јајце тешко шест килограми. ...Потоа репортерот го прашува петелот: - Како се случи тоа? - Тајна. - Какви се вашите планови за во иднина? - Да му ја скршам главата на нојот |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој работи тој и греши - рекол петелот и слегол од патката
|
||
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Земал зајакот трча у шумата, како џогира и го глеа волкот пуши џоинт. Му вика немој бе волчко тоа лошо е за тебе, дај дојди со мене ке трчаме, во здраво тело здрав дух. Го глеа волкот зачудено и вика ај што му ебеш матер. Трчаат двајцава ја гледаат мечката линии праи, шмрка ко луда. Зајаков и вика, немој бе мецо дојди ке трчаме, знаеш нечини тоа за тебе, во здраво тело здрав дух. Гледа мечкава ај што к*р си вика. Трчаат овие сите го глеаат лавот се фикса, и зајаков пак коа немој бе лаву ова она, го разубедиле и лавот. И као џогираат сите и два бува на дрво праат муабет. Едниот му вика на другиот: Види го зајаков пак е на спид па ги трча животниве
|
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лисицата ја прашуваат:
- Која е твојата најголема желба? - Да научам да играм шах! - Зошто баш шах? - За да го изедам ловецот. |
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во кокошарникот покрај 10 кокошки, само еден петел и нормално сите биле
негови.Секој ден им се качувал, освен на една од кокошките, на која и
кубел по еден пердув.Кокошката разочарана што неа не ја работи, го
прашува:„Зошто на другите им се качуваш, а мене ме кубеш“?Петелот: „Тебе
ќе те сексам гола“..
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Му било роденден на мечокот, па ги собрал сите животни и им рекол:
"Сите сте поканети, ама ако ми донесе некој од вас глуп поклон, ќе го ставам преку скут, ќе го извадам "Стојко" и ќе ве швркам со него." Доаѓа Лисицата, му носи ДВД. Овој радосен, збеснува. Доаѓа Волкот, му носи дискмен. Медо пресреќен, делириум го дрма, кога ете ти го Зајко иде и му носи моркови. Медо спиздел, го грабнал за уши, го натртил и почнал да го шврка. Зајко сирот, урла, пишти и одеднаш почнува да се смее на цел глас. Медо го прашува: "Што ти е бе будала еден, зарем не те боли?", а Зајко му вели: "Ме боли бе, ама ене го иде Ежот и ти носи мушмули за поклон". |
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Три мравки снимале филм на водопад.
Првата скокнала и се удавила. Втората скокнала и се удавила Третата скокнала и не се удавила. - Зошто? - Затоа што имала главна улога. |
||
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Осудиле некој крт на смртна казна и го прашуваат:
- Дали имаш последна желба крте? - Да, жив да ме закопате. |
||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Некој зајак седел во шумата и правел копје.Поминува мечката и го прашува:
-Абе зајко што правиш? Зајакот и рекол: -Еве правам копје да го утепам лавот! Мечката му кажала на лавот дека зајко прави копје за да го убие. После помунива лисицата и го прасува зајакот: -Зајко што правиш? Зајко и рекол:-Еве правам копје да го утепам лавот! И лисицата му кажала на лавот дека зајко сака да го убие. Иде лавот кај зајко и го прашува: -Зајко што правиш? Зајкото рекол: -Еве правам копје и лупам глупости!!! |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |