|
Одговор на исламот |
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Автор | ||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pazi si ja glavata, kadijata vekje ti presudi....
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
Averoes
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 299 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NE POSTOJAT LUDI LUGE, TUKU SAMO TAKVI, KOI NE SE VO POTPOLNOST SFATENI OD OSTANATITE !
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е вистината , тоа е реалноста кому не му одговара нека оди кај кадибашијата па нека се жали.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo tokmu taka. |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А во демократијата Исламот е радикален а Христијанството повлечено.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Amerikanskite prinicipi za sloboda i ednakvost se vrv na demokratijata vo koja jas ne veruvam a ti ?????
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ova ne se vklopuva vo amerikanskite principi koi im se nametanti na graganite...
taka temp.. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekoja navreda vrz hristijanstvoto e ok
+ sekoja navreda vrz islamot ne e ok -------------------------------------- = ???????? |
||
Give me your secrets
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa normalno se sto e off topic, i onaka siti sme site od politika...
Fala |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo red... go prifakjam tvoeto objasnuvanje - zatoa, neka ostane tuka, no ako diskusijata prodolzhi vo pravec na politika, kje moram da ja prefrlam.
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj ne rece deka lazes....
No mora da bides realen i da poglednes vo faktite, koi se deka vo posledno vreme na ovoj forum poveke se rasprava za toa dali muslimanite se teroristi i dali Quranot, pottiknuva na takvo nesto...... Naeto baranje ne te posoci tebe kako onoj sto govori takvo nesto, bidejki ti ne si govorel, tuku ostanatite na forumov, poradi toa smetam deka tekstot bi trebalo da sotane kako i site oni optuzbi na ovoj podforum, koi seuste stojat, kako i dolgite diskusii na takvite temi. iako se opomenati od tvoja strana deka se off topic, sepak ostanuvaat! Pa vo ima na vistinata, ova treba da ostane tuka! pozz Изменето од Aisha - 02.Март.2008 во 01:45 |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Svemirski - nikade ne rekov deka toa shto go pisha e laga! Ne velam deka e vistina, no ne rekov nikade deka e laga! Nikade ne sum rekol deka samo muslimanite se teroristi, zatoa ne mi prefrlaj na mene takvi raboti.
No - navistina se obiduvam da gi zadrzham diskusiite tuka od aspekt na veronaukata i vo ramkite na verskata perspektiva na rabotite. Tezata shto ja postavuvash tuka, ja pochituvam kako tvoe mislenje, i tokmu zatoa pobarav sam da ja premestish temata, a ne ja premestiv jas. No pak kje kazham - te molam premesti ja temata vo politika ili vo svet, tamu ima temi za teoriite na zagovor. Nema da imam nishto protiv tamu da diskutirame. |
||
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto znaci,treba da molcime dodeka lagi zboruvaat... a ako im dades vaka DOKAZI togas ne im e mesto tuka.
Gospodine moderatore,ova za vase dobro e. Da ne si umrete neznaejki. Neznam koja boles ja poseduvate za olku slepilo... olku da ne sakate da slusnete za Vistinata. Templarus,,,, dusha napatena... svedok e duri za "bezbroj" napadi. Kade se dokazite.Imali barem eden edinstven dokaz ? Do koga be so vasi oci drugi ke gledaat i so vasite usi drugi ke slusaat... i sto e naj loso,so vasi glavi drugi razmisluvaat ! OSLOBODETE SE ! Ako e temata za politika i svet,zosto ne ja prefrli do sega ? Ili sega ti tekna i sega mislis da ja zatvoris otkako vide deka Vie ste teroristi,sami se terorizirate samo Islamot da go iskrivite ? Изменето од svemirski_duh - 02.Март.2008 во 00:02 |
||
Внеси реплика | страница <1 7891011 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |