![]() |
|
ЛАТАС- новинар, камелеон или...??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 28> |
Автор | ||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Е баш ме интересира дали тој или некој од набројаните ќе му реплицираат на Филипета или и понатаму жижа на интересот ќе им биде нивната незаборавна љубов-Бранко
![]() Скопје 2016 Всушност, според мене, беше генијална замисла тоа што секој ден на сите телевизии имаше ТВ-омнибус, со мегапопуларните владини мегафони Неделко Миленковски, Велка Миленовска, Павле Драгановиќ, Тала Ивонска, како и Станко јади сарми, кои со триумфализам зборуваа за тоа дека злото е победено пред повеќе од 10 години, затворено и таму ќе остане. |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
...ne go ni dochitav...za da ne opovratam pak, ama ,...vidi samo koj i shto posle toa ima komentrirano i se stanuva pojasno:
riki ce go dadam svojot glas za covekot koj e do den denes nikogo ne navredil covek koj ido den denes nisto ne ukral ............... ----------------------------------------------------------------------------------------- ahhahahaha,...i toa za koj zbori ,...za seushte neotkrieniot najgolem pljachkash na svojot narod i drzava ( posle onoj depilon).... ![]() Изменето од Анастеа - 13.Април.2011 во 02:48 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
зар уште се прашуваш? само ќе го промени името на партијата,образложенијата ќе останат исти ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
|
^i so ima toa vrska sto kazal javno? bas ubavo si kazal vo tekstot i ja go podrzuvam !
|
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Еве уште еден пример за “квалитетен ем непристрасен“ новинар: си кажа јавно за кој ќе гласа, и ич мува не го лази! ![]() ...еве пет причини зошто ќе гласам за Груевски, а против Црвенковски. Се прашувам, на некои идни избори (доколку го смени дресот), со кој образ и со какви аргументи ќе образложува за кого и зошто гласал?! |
||
![]() |
||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
|
фрчко има право да зборува недолично, латас нема? ДЕМОКРАТИЈА? |
||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Популарноста не е секогаш доказ за професионалноста во она што го работиш...
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
Hahah,
Latas negovite pisuvancii gi dovede na nivo na obicniot covek, covekot od narodot, zatoa e i omilen medju narodot ( kaj pogolemiot del ). Se izrazuva direktno, so prosti zborovi ja iskazuva sustinata i taka negovata poraka stiga do sekoj eden vo MK. Mozete da si kazuvate bajki do utre, ama Latas so negoviot nacin na izrazuvanje i stil na rabotenje e daleku najpopularniot novinar vo MK, licnost koja sekoja televizija ili vesnik rado bi go imala za sogovornik ili vraboten. |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Затоа ние не сме Вечер и Латас, туку ИДИВИДИ. ![]() Мене не ме изненадува Фрчко. Какви глупости изнатресе во А1. Да беше некој друг, Билето Секуловска ќе го изедеше на лице место, де за говор на омраза, де за повикување на насилство, де за ускратување граѓански права... Ама на Билето арно и дојде муабетот. Не ме изненадува ни Латас, макар да е и во право за идејата на написот. Недоличен му е и простачки начинот на изразување, премногу остар и навредлив. Со тоа се руши и угледот на медиумот кој го уредува. Со вакви написи, како и со вакви наслови го испростачија весникот. Го читам и слушам и Фрчко со неговите колумни, и да си кажам право не гледам некоја голема разлика во начинот на изразување и на двајцата. Ниту на професорот, поранешен кандидат за претседател му доликува простачки навредлив жаргон, ниту пак на Латас, главен уредник на еден јавен медиум. ![]() |
||
![]() |
||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|
Тема: ЛАТАС- новинар, камелеон или...???
Vredi li da se komentira vakva osoba ![]() ![]() |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
можеби е во право, но начинот на кој го кажува сето тоа е одвратен...ако е Фрчко лош, со ваквиот став Латас се симнал мноооогу пониско од Фрчко |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
|
A da ne ne e u pravo slucajno toa so go zbori, a pogotovo za vtoriot najgolem predavnik na drzavata Frcko.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Со кое бе право Фрче, говедото неокомунистичко и хермафродитско, мене ми се заканува дека ќе ми го одземе правото јас да гласам на избори?! Еве, јас лично на хермафродитот со женска фризура му порачувам: јас гласам во гимназија "Јосип Броз Тито", околу 12 на пладне. Дојди ти лично да ме запреш во моето основно политичко право. Да ми го земеш правото на гласање. Дојди јас да те решам лично и персонално. Како што секој демократ ги решава оние кои му се закануваат дека ќе му оневозможат да гласа на избори. Како што ги решаваат по Либии, Каира и Туниси таквите како тебе што не даваат човек да гласа, кога законот му дава право, и според своја воља. цццццц...и после ќе каже некој на ПДФ политика имало недолични коментари на овој може вода да му потуриме...јавен медиум ејјјј ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Pomaliciozen nik so milijarda frustracii vo svoite postovi nemam sretnato do sega....shampion si! ![]() |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |