|
Изградба на верски објекти на плоштад |
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Автор | ||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не бе блу,искрено ти велам јас дека ние имаме толку многу џамии поради ништо друго туку поради потреба од такви објекти! Сега да речам дека сме поголеми верници од вас,ќе ми се налутиш гарант,па затоа не велам! |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ефендија искрено вие имате повеке џамии отколку што ве има на број.
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Blueprayer едно да знаеш и да бидеш сигурна дека е точно:Ние муслиманите не градиме џамии за реклама,за да се гледаат од незнам каде,туку џамии градиме за да се молиме во нив,кога веќе запинаш посочи барем една џамија која што не е активна,во која не се обавува Намаз-Молитва? А за црквите многу е добро и тие да се градат за потребите на верниците,а,не за некоја политичка позадина.Добро е за секого кој носи Иман-вера во себе,кога ќе види како Аллаховата-божјата куќа се посетува,без разлика дали е џамија или црква или синагога.Но,многу е лошо кога зад сите тие работи стои политиката. |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
реков јас уште една пирамида фали!
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kaj se evreite?,...ilma li tuka takvi?,...a,be smotani edni,...zoshto ne barate da vi napravat i sinagoga megu crkvata i djamijata,....i eden zid,...za da ima kade da se ,..."klatite"!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako se gradi crkva, kje se gradi i dzamija.
Ako ne veruvate, gledajte vesti utre!!!
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sigurno e taka king, koj saka da se moli , se moli nautro koga ke stane, navecer pred da si legne, pa pred da jade..... pa vie tvrdite deka Gospod e nasekade.... a jas sekogas velam ne e vazno kade tuku kako i so kogo... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека дилемата веќе е решена, ко да го чув Трифо дека нема да се гради? Ил па не сум дочула?
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pogolema glupost ne mozese da im tekne,pa i lokacijata sto ja izbraa vristi mozete li da zamislite kako ke izgleda taa crkva stisnata megu zgradine ajde da recea deka ke ja gradat odsprotiva do oficerskiot dom taka-taka pak ke imase nekoja estetika ama luge moi ako ja napravat kako sto planiraat ke bide najgolemiot kic vo gradot
ova e objasnuvanjeto zosto i kako ne ja odobruvam izgradbata na crkvata
|
||
apce
|
||
Muris
Нов член Регистриран: 03.Февруари.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
The king da znaes mi se dopaga temava :D
Vladite na ovaa drzava uprono se trudat da dokazat na svetot deka ovaa drzava Makedonija e samo hirstijanska drzava, na takov nacin so gradenje na krstovi vo sumite i slicni raboti. Arno ama tuka vo ovaa makedonivce elhamdulillah 47% od naselenieto se mulimani bez razlika na nacionalnata piradnost. I treba podednakvo da se gradat verski sahralni objekti We sellam |
||
the king
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 458 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
molam da se izjasnuvame od site strani iako ne pripagame na site strani no dobro bi bilo koga bi go iskazale mislenjeto i za drugite verski objekti od drugi religii...
|
||
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
Внеси реплика | страница <1 78910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |