IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЈУГОНОСТАЛГИЧАР СУМ - признавам

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 38>
Автор
Порака Обратен редослед
ntg2003 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 483
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:18
Originally posted by OUST OUST напиша:

Originally posted by ntg2003 ntg2003 напиша:

Originally posted by аџија аџија напиша:

роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point... газење%20од%20смеење

Па кога успевме да превземем и Германия. Знам дека сме стигнале до Унгария през Югославия, ама чак и Германия? Не вервам.
еве совршен доказ дека македонскиот и бугарскиот се два различни јазика... големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Ништо општо немат. Единиот е мноого постар....

Колку што се сеќавам вчера кажав дека ќе бидеш добредојден, ако престанеш со твоите саркастични провокации! Затоа ПРЕКИНИ веќе да сееш татаризми на форумов

Брзаш. Што си помисли дека имам впредвид бугарския?
Кон врв
OUST Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јануари.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6653
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:15

роден си во Југославија? Ондак дедо ми е роден во Турција, баба ми во Бугарија, чичко ми во Германија, а сите се родени у исто село... if you get my point... газење%20од%20смеење

Па кога успевме да превземем и Германия. Знам дека сме стигнале до Унгария през Югославия, ама чак и Германия? Не вервам.
еве совршен доказ дека македонскиот и бугарскиот се два различни јазика... големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Колку што се сеќавам вчера кажав дека ќе бидеш добредојден, ако престанеш со твоите саркастични провокации! Затоа ПРЕКИНИ веќе да сееш татаризми на форумов
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:15
тук си прав

if you get my point намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 15:05

Изменето од ntg2003 - 17.Јануари.2008 во 15:06
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 14:37

Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јануари.2008 во 13:26
Во ЈНА дадов заклетва дека ќе ја бранам Југославија и по цена на животот, а ја предадов без испукан к*ршум. Жалам за неа, но не верувам дека стореното може да се поправи.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:22
Јас го употребувам, но ти треба малку да се спуштиш на земја и да не се правиш најпаметен. И тука престанува дијалогот со тебе на оваа тема бидјќи не планирам да ти ја полнам душата со тоа што ќе наседнам на твоите провокации Секое добро!
Кон врв
borec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Септември.2007
Локација: Australia
Поени: 1294
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 20:13
Ne rekov da zazemesh strana - tuku...bash da go upotrebish toa sto vikash deka site go imame.  намигнување

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:57
Originally posted by borec borec напиша:

Originally posted by diogenskopje diogenskopje напиша:

Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme големо%20гушкање

Некои луѓе се родени да бидат контраши, затоа и не треба да се трудиш да им одговараш на нивните провокации, со тоа само им ги полниш нивните ситни душички! By the way јас не сум југоносталгичар бидејќи не сум го осетил којзнае колку животот во таа бивша република. Но од моите родители имам слушано многу убави работи за тоа време. Во секој случај супер би било кога во секое време би можеле без проблем да патуваме од Вардара па до Триглава
Toj I NE E tolku "nevin" kako sto izgleda tuka.  Ako SAMO pocnesh od pochetok na istava tema - mozebi ke svatish zoshto e takov "tretmanot".  голема%20насмевка

Не сакам да заземам ничија страна, само сакам да кажам дека своите спротивставени ставови можете да ги искажувате на многу покултурен начин! Сепак сме луѓе и имаме мозок за да размислуваме!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:42

Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme големо%20гушкање

Некои луѓе се родени да бидат контраши, затоа и не треба да се трудиш да им одговараш на нивните провокации, со тоа само им ги полниш нивните ситни душички! By the way јас не сум југоносталгичар бидејќи не сум го осетил којзнае колку животот во таа бивша република. Но од моите родители имам слушано многу убави работи за тоа време. Во секој случај супер би било кога во секое време би можеле без проблем да патуваме од Вардара па до Триглава

Toj I NE E tolku "nevin" kako sto izgleda tuka.  Ako SAMO pocnesh od pochetok na istava tema - mozebi ke svatish zoshto e takov "tretmanot".  голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:27
Originally posted by borec borec напиша:

Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme големо%20гушкање

Не се коси. Они са си таквиа.
A ti ovde izigravash nekoj expert za POZNAVANJE na Makedoncite ILI pak expert za "RAZUZNAVANJE" i "RAZARANJE"????? смеење

Ей, бушмен па я съм си есперт. А "RAZARANJE" Що е туй ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај OUST Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:17

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај borec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 19:13

Jas seriozno ne razbiram koja vi e frkata...ne rekov deka ne sum Makedonec...samo deka sum roden Yugosloven i toa nikoj ne moze da mi go odzeme големо%20гушкање

A ti ovde izigravash nekoj expert za POZNAVANJE na Makedoncite  ILI pak expert za "RAZUZNAVANJE" i "RAZARANJE"?????  смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ntg2003 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2008 во 18:56

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7891011 38>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.