![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990> |
Автор | |
DAIJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
![]() |
Navistina izrazuvam zalenje po povod smrtta na Tose.....
![]() Kje ostane kaj mene zapomnet kako eden vistinski humanist, posveten hristijanin, i covek koj gi branese pravata na vernicite, pa i na muslimanite, so toa sto na Parlament bese za pravata za nosenje hudzab za zenite muslimanki.
Ako vi e za uteha, pa ete, Bog go zema kaj Nego... Изменето од DAIJA - 16.Октомври.2007 во 11:23 |
|
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
|
![]() |
|
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
![]() |
Lele ...uste ne mi se veruva... pocina vo zemjata kade se proslavi so "srce nije kamen" ....kolku kontradiktorno...samo da bese...
Bese ziva legenda...amen! Изменето од MissMurder - 16.Октомври.2007 во 11:23 |
|
![]() |
|
![]() |
|
sode ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
Golema tragedija
Najdobroto nesto sto se slucuvase vo Makedonija vo pposlednive 15 godini i toa ni go zede Gospod. Nie zagubivme del od nas a negovite roditeli i drugari i lugje sto go znaea mnogu. Ako ima Gospod sigurno e sega pokraj nego. Da mu e lesna zemjata |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() |
уште не можам да верувам, мислам некња го фотографирав.
го запознав уште кога беше по боречките вештини. се уште мислам дека ќе испадне некоја шега или смисалица, или не знам веќе што. зошто? стварно зошто ова се случува? како да му објаснам сега на син ми дека треба да верува во нешто, кога наеднаш може да снема се што си градел и создавал? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
kiki1 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 11.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
POCIVAJ VO MIR GOLEM COVEKU!
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
жал ми е за нашата гордост иако не го слушав
![]() како да си помисувам дека може е и нешто намерно... ![]() |
|
![]() |
|
TinaTina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
Сеуште не ми се верува
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti...1016_28177.php Бог да го прости. ![]() Се почесто млади слушам како умираат.. за жал! Живот! Пу, ебати животот ! Денес си човек, утре вест и статистика. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.makfax.com.mk/look/novina/article.tpl?IdLanguage=10&IdPublication=2&NrArticle=86596&NrIssue=479&NrSection=10 ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од SeXY - 16.Октомври.2007 во 10:44 |
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
Boze mili, nemas milost!
Imase samo 26 god
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
*Mia* ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
Леле не ми се верува ....
![]() |
|
![]() |
|
Vojkan ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 387 |
![]() |
Pred pol saat citav na hr.net, a posle vidov deka i na drugi sajtovi ja ima vesta. Nemam zborovi.
Tose, pocivaj vo mir! |
|
Ernst Haas: "Leica, schmeica. The camera doesn't make a bit of difference. All of them can record what you are seeing. But, you have to SEE."
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() |
Cel zivot...vo edna sekunda.....neka pochiva vo mir...
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
![]() |
eh..za del od sekunda zgasnal eden mlad zivot...
neka pociva vo mir!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |