IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8586878889 100>
Автор
Порака Обратен редослед
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Ноември.2006 во 19:08
Љубовта не може да се опише со зборови, џабе се трудите.....
Само тие што ја осетиле знаат што е.... Али сепак неможе да се опише.
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ekstraprofit Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2006
Поени: 3
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekstraprofit Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Октомври.2006 во 13:11

ODGOVOROT E PROST, PRIJATELE. "LjUBOV E KOGA NESTO LjUBIS. NEKOJ LjUBI DA JADE PATLIDZAN, NEKOJ LjUBI DA SETA SO KUCE POKRAJ VARDAR, NEKOJ LjUBI ZENI-AKO E VISTINSKI MAZ I T.N., ZNACI LjUBOVTA E SIROK POIM, ZAVISI NA KOJA LjUBOV MISLIS KOGA GO POSTAVUVAS PRASANJETO. INAKU ZA PRIMER SEKOJ NORMALEN COVEK SI GO LjUBI SEMEJSTVOTO, DOMOT, RODITELITE I T.N. NO LjUBOV MOZE DA SE IMA KON MNOGU NESTA. VAZNO E LjUBOVTA DA E PRIRODNA, NORMALNA, I VO RAZUMNI GRANICI.

Trudi se da bides sto poslicen na Gospoda i na Boga, stvoritelot na se sto Toj go sozdal na zemjava!
Кон врв
LaViCa^^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LaViCa^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 11:43
Originally posted by hektor hektor напиша:

jas mislam ... deka site kazuvaat za ljubovta a nikade ja nema , mislat deka ja imaat a ja nemaat , samo si zamisluvaat , znaes nekoj ja izmislil da ne se izbudalime od e**nje , da se ima nekoja cel vo zivotot i nadez , nesto kao religijata i ljubovta e fenomen

Ti nikogas ne si ja pocuvstvuval "ljubovta" zatoa i ne veruvas deka postoi...
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
Кон врв
samovilka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 215
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2006 во 01:23
ljubovtaHeart e nesfatliva:
seta logika e protiv nea,
no seta dusha e za neaTongue
Кон врв
dusko26sk Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Октомври.2006
Поени: 11
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dusko26sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 20:54
vo denesno vreme neznam dali nekoj moze da ni kaze sto e toa ljubov bidejki 90% od mladite sto se vo vrska ne se od ljubov tuku od interes
Кон врв
nikolina Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 28.Октомври.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nikolina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 20:36
Originally posted by hektor hektor напиша:

ama kakvo cuvstvo , dajte malku definirajte

najobicno custvo kako i site drugi custva, samo lugjeto ja mistificiraat ljubovta, taka e pozabavno Big%20smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 18:54
ljubovta e patuvanje, a ne destinacija
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:52
jas mislam ... deka site kazuvaat za ljubovta a nikade ja nema , mislat deka ja imaat a ja nemaat , samo si zamisluvaat , znaes nekoj ja izmislil da ne se izbudalime od e**nje , da se ima nekoja cel vo zivotot i nadez , nesto kao religijata i ljubovta e fenomen
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:41
ljubovta e najgolemo nespokojstvo i nasilstvo nad sebesi i nad drugite
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:35
ama kakvo cuvstvo , dajte malku definirajte
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:34
ljubovta e samo cuvstvo!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:17

izvini a sto e vrata na srceto slabo te pratam nesto

Кон врв
LaViCa^^ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Октомври.2006
Локација: Italy
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LaViCa^^ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2006 во 11:16
Taa e vrata na srceto...
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај samovilka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2006 во 11:52
ako navistina si nashol ljubov,
togas daj i krilja da leta
i ako odbere da ostane.
togash i e osudeno da se ostvariTongue
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8586878889 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.