![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 113> |
Автор | |
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што поголема сума, за да имам поголема пензија?
|
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Може ли некој да ми уплати уште 25 години пензиско осигурување, за да можам утре да отидам во пензија со 37 години?
|
|
![]() |
|
pero95 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Aj ako moze nekoj da mi pomogne so da pisuvam za temava:
- "Ljubovta i cesta za Sid" Fala odnapred :) |
|
![]() |
|
Mai4ka1993 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 09.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
dane imate sostav za stranecot od albert kami koj imat neka mi go pustit vo poraka :)
|
|
![]() |
|
Angelaaaaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ke moze li nekoj da mi dade ako ima sostav za Prokleta avlija ili Stranecot? Falaa odnapred =D
|
|
![]() |
|
Беки322 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба писмен состав на тема
'Класицизмот во делата на Молиер'. Ве молам ако може некој нека ми помогне, ми треба за утре. |
|
![]() |
|
stefanija06 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Ноември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми требаат писмени состави на темаЧ
1.Прозното и драмското дело (Вујко Вања) на Антон Павлович Чехов 2.Романот „Странецот“ на Алберт Ками 3.Драмата „Чекајчи го Годо“ на Семјуел Бекет. Ако може некој нека ми помогне. Благодарам однапред ![]() |
|
![]() |
|
моник ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
дали ке може да добијам било каква помош за писмена работа на една од темиве
![]() |
|
![]() |
|
стефан23 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Луѓе ај ако може некој што бил на темпирана опера да ми ја раскаже накратко што се случува кои се ликовите која е темата .Задутре правам писмена за тоа а ништо не знам
|
|
![]() |
|
zti_drogba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ве молам многу ми е итно
|
|
![]() |
|
zti_drogba ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Ми треба состав на тема "Правата на човекот произлегуваат од неговите обврски" или нешто многу близу со оваа тема ...Однапред благодарам
|
|
![]() |
|
aleksandarleoj ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
VE MOLAM ZA UTRE MI E ITNO !!! :D FALA
|
|
![]() |
|
aleksandarleoj ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
AKO MOZE POMOS ZA SLEDNIVE TEMI:
- TAGATA I NOSTALGIJATA PO RODNATA STRUGA ( T'GA ZA JUG) - ZAGUBATA NA JUNAKOT KUZMAN KAPIDAN ( SERDAROT) - EKSPLATACIJA NA MAK NAROD OD GRCKITE VLADICI I TURSKI GOLEMICI (PROSEDBA) VE MOLAM SHTO E MOZNO POBRZO AKO MOZETE . FALA MNOGU ![]() |
|
![]() |
|
НиколаТесла ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ми треба прераскажана Антигона итно за утре
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |