![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 138> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Нежна мисла
низ мозок ми лази цвеќиња растат се расцвета цел низ уши ми тече ми се топи цел како сладолед размачкан усни твои прати во секој миг но сепак нешто моќно надоле го влече да се спушти да открие да збесне крв во глава се посилно му иде стврднат дијамант камен ќе сече. |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
леле овде за мене имало песнааааааааа............ хаххаахахахаа......... ![]() |
|
![]() |
|
konan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
PONEKOGAS GOSPOD JA SMIRUVA BURATA ...
A PONEKOGAS TE SMIRUVA TEBE ZA DA JA PREZIVEIS ISTATA ![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Pa fragola ...............toa moze da bide prodavanje na organi i delovi od telo....ne mora da e ljubov
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Prst ti bara,cela raka i davas...ljubov ako ne e sto li e?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ај ма се зееме
ти не знаиш шо убо ќе ни бидит ем слатко ем дугачко да се пазиме ич нема ова она ќе праиме баш коа ќе ни текне и кога нема и кога има. Знам, твоите ме неќат багабонт сум бил од мене оџак да чурел нема ама ти знаеш нешто они никогаш што да знаат нема а се сомневаат дека е тоа што кај мене те влече. Ај дај ми, не ма тоа, рака, да се зиаме требаше нели ? |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Site sme sobrani okolu Bozicnoto drvce
bidi hrabar i sajkame so seto srce za da mozam da te zaboravam lesno vo moeto srce za tebe e pretesno.......... No ti so seta sila me mrzis a ne znaes so toa kolku me drzis duri tesko ti e da mi podades raka a moeto srce se poveke i poveke te saka........ O , Bozicno drvo za se si ti krivo ljubovta vo srce mi cuka divo oti se sobravme nie taka do v zori resiv ljubovta mora da gori........... Gori , gori drvce moe ostana pepel do zori Kejt-d-grejt moja mila ljubovta pak mi ostana silna.......... ........... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gotov e toj, na zemja mi mirisa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
арно му е
така му треба ![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ех,штом спомени
во мисли побарам, веднаш во ламја се претворам, со глави четири и очи осум, ако тогаш те сретнам ќе видиш која сум. Од тебе ќе бришам нозе од кал, што газев по ниви, кај што ти си посеал, само треви диви, таму пораснаа и сега ке си жнееш додека на памет свој од мака се смееш. Самовила со ликот мој да истераш не ќе можеш од видик тесен твој, ни алкохол ни бајачки згодни, нема да знаат магија права, да запрат дожд што врне само врз твоја глава, среде лето врело, дур на плажа лежиш, а морници те лазат по целото тело. |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Буре
Две будали си најдоа буре на буниште, па се умеа и се думаа што буре е тоа и за што, дали некој се греел на буре, или чувал ракија во буре, или туршија, или е тоа бурето на Диоген. Две будали најдоа буре на буниште и се умеа и се думаа што да прават со бурето: бурето може да стои, но буре не е буре ако не знае да се тркала, ма буре може сè - и да плови и да лета ... и решија да влезат во него и да се спуштат по Нијагара. Две будали во бурето правеа гаргара и се сторија каша попара. |
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Сеуште сум таа истата.
Онаа чистата јас во срцето. Сеуште те барам во ноќите. И будна те сонувам тебе додека блеска светлоста на денот. Те барам во сонот ноќе. Те наоѓам во мислите свои кога испашена се будам од сонот. Пружам раце да те допрам кога дождот ми прави силуета од тебе. А те допирам само во срцето мое. Во вените те чувствувам,патуваш се шириш како зараза во мене. Во очиве те има,блескаш,се намсевнуваш. Те гледам во одразот на огледалото. Сеуште те има премногу силно во душата моја,за да престанам, да те сакам. |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Тенкју
![]() Изменето од butterflyM55 - 19.Јануари.2009 во 09:13 |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8384858687 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |