![]() |
|
Ваша песна,состав или што било напишано |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 138> |
Автор | |
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
|
![]() |
|
butterflyM55 ![]() Сениор ![]() ![]() ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Ха ха ха
Смешка невидена ![]() Абе не си токму жими се ![]() ![]() ![]() Те нема со денови ќе се појавиш на блиц и сакаш да те чекам ![]() Е како не ![]() Се умилкуваш трепкаш со очите ![]() ма тргни ми се од патот ![]() ![]() ![]() Па ќе почнеш да ми се лигавиш ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Оди спиј!А и мене ми се спие. Ајде се гледаме ![]() ![]() ![]() Изменето од butterflyM55 - 21.Јануари.2009 во 08:38 |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
И ноќва ѕвездите сјаеја само за нас
а ти недојде Зар згаснаа нашите ѕвезди за тебе? И ноќва месечината блескаше за нас но тебе те немаше Зар месечината не свети веќе во тебе? И ноќва душава талкаше со ветрот но твојата не ја најде Зар душа немаш повеќе за мене? И ноќва срцево ја бараше љубовта твоја но не ја најде Зар срцето твое престана да ме сака? И ноќва седам и те чекам на старото место но ти не се појавуваш Зар заборави кое е нашето место? И ноќва ќе останам сама и без тебе но нема да тагувам Зар не ти е ладно кога си сам,без мене? И ноќва ќе си заминам тажна,несакана но побогата во душата своја Зар мислиш ке плачам по тебе? И ноќва ќе соберам сили за понатаму но убави,смели,јаки Зар не си свесен дека сум се посилна? И ноќва ќе заборавам на тебе но утре пак ќе се сетам Зар мислиш ќе те заборавам? И ноќва ќе спијам мирно,слатко но без тебе во соновите Зар мислиш дека уште ќе ми ги крадеш? Не.Ноќва сум своја. Не,не сум веќе твоја. Само своја и ничија. А ти....Само спомен си. |
|
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Zbunkooo,voopsto ne si zbunet,se gledas jasno
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Борбена Галактика
а глупи како нас исто како сега само негде горе од таму негде безвезе Земјата ја бараат. Зар ни требаат уште глупи како нас ? Поставени исто како сега како да се меѓу нас а не некаде горе безвезе меѓу звезди си леткаат дилеми решаваат усрани од страв исто како и ние исто како да се меѓу нас исто како уште такви да ни фалеа. Ебете си мајката од Галактика сите вие фаќајте џенем ојте си натаму работа си глејте гонете се натаму негде подалеку од нас. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Понижено Македонче
честа глетка и лево и десно во држава своја за која и не знае веќе. Огорчено сиромашно без цел. Никаде никого нема на кауч стар од татка си спие. Младо моме по мраз се лизга во утра рани на говедо на каса да му служи а факултет има а да го купи со памет може. |
|
![]() |
|
Ниту мисла
ниту ден немаат вкус на свежина росна споредено со тебе а тебе те има толку малку а сепак ништо да се спореди со тебе не може. На повраќање ме тера насмевка твоја некој кога имитира сакам само да си легнам кога те нема да заспијам дур да дојдеш да не се будам ако не дојдеш. |
|
![]() |
|
Еј !
Гледај молњи и громови од раце мои заради сила од тебе добиена. Еј ! Гледај земја како се тресе со чекор секој мој кон тебе што иде. Еј ! Капа од облаци заради тебе носам на раце дур те носам како пердув лесна насмеана песна ама, само дур си тука до мене со мене врз мене врз тебе а инаку врска немам ниту без тебе за нешто ме бива. |
|
![]() |
|
tamara1990 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Ponekogas,koga ke zaplace i samata solza,
a kapkata od dozdot ke se rasprsne na milion delovi, i go vrtam grbot na svetlinata zatoa sto samo lazno me osvetluva. Mu se lutam na zivotot zatoa sto me kaznuva. Ne sakam da zaspijam zatoa sto mu se lutam na sonot sto go sonuvam sekogas, a nikogas ne mi se ostvaruva. Mu se lutam na srcevo sto cuka so nekoj lud ritam vo gradive, kako da saka da izleta od mene.... Mu se lutam zatoa sto se plasi da ne prestane da cuka, da ne se rasparci.. Se lutam na dusava sto saka da me napusti,i se lutam zatoa sto ne saka da se smiri, da go poceka uste malku so mene toa sto ponekogas mu dava sjaj na moite oci, koi poveke licat na isuseno drvo koe ceka da sleta na nego nesto sto povtorno ke go ozivee.... |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
еве ме разголена пред светов
пред грубата рака на мојот нежен џелат која ми ја искина рубата-зборовите немо гледам во нешто што не постои сликата е тука но рацете ми остануваат празни исушени...неродни... и зошно усните секогаш мора да бидат побрзи од мене и зошто секогаш мојата душа е спрострена пред тебе на калдрмата...на колена моли пред нозете на крвникот очите го разминуваат твојот поглед чувствата се одбиваат од кулисите сите маски се навлечени а душата таа гола предавничка ја наведнала главата и моли ли моли... |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
мојот желудник
не може веќе да ги вари тешките камења кои ти ги блуе устата ----------------------------------------------------- овие стихови се најсилни ![]() коковче си е коковче ![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8283848586 138> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |