|
Работа во Ирак и Авганистан |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 135> |
Автор | |
nostalgija
Сениор сениор Регистриран: 12.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Здраво.Поздрав до сите што се со намера да заминат на печалба во Афганистан.Ми треба информација каде се наогаат МПИ во Скопје или кој друг град или телефон за контакт,бидејки денес бев во Куманово на разговор со Пеце.Типот некако ми се испонаша без везе во стил,а бе што сакате вие 60000долари плата.Настапот му беше без везе,али ок негова работа.Помош ако е возможна!!!!!!!
|
|
denijob
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Master1 sekogas imas pravi informacii a i iskustvo pa me interesira ako mozes da mi kazes sto konkretno pregleduvaat vo kuvajt tj sega vo dubai.Cekam viza ama ova mi e mnogo bitno zosto imam bruh i nekoj lufe kazuvat deka poradi toa moze da me vratat nazad.Pozdrav. |
|
denijob
Нов член Регистриран: 21.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugar jas cekam viza od 15.7 |
|
SKID
Сениор Регистриран: 26.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хаха , Гошевски твојот блог редовно го следам и мислам дека и коментар ти оставив на еден твој блог а и на фејс те имам аднато ко пријател бидејќи да...ретко ги има таквите ко тебе што кажуваат вистини за тоа како е таму и каква е ситуацијата. Но сепак 99% од другарчињата ми се во флуор и дефинитивно би одел во дајнкорп одколку во флуор. Таму буквално се им е забрането но сепак не одиме ние да се шетаме таму, сепак работа си е работа ... но фрустрирачки е тоа што чекаме веќе долго време. Јас како што наведов веќе 6 месеци како чекам на offer letter од ressalc тимот и единствено што ми одговараат е да чекам. Знам дека сигурно ке не викнат, барем тоа ми го потврдија многу луѓе но сепак чекањето убива . Кај и да е би требало да биде се во ред и сеа на нас останува да чекаме сеуште... Поздрав
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brate a ti kolku vreme cekas samo za viza ?
|
|
Filip1987
Група Регистриран: 20.Септември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa kako toa dali sum pominal na intervju koga mi stignaa dokumenti napraiv atd test dokument od policija za neosuduvanost i sea cekam 2 meseca za viza i karta .ajde toa objasni mi go ako moze ?
|
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 28.Мај.2010 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:02 |
|
---=== Мастер1 ===---
http://afgantura.wordpress.com |
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i kazi mi ti drag prijatele kolku cekase za dokumenti a kolku za viza i karta i kolku ti e godisna plata?ako ne e tajna ?
|
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i uste nesto najgolem problem vo dynncor e cekanjeto na dokumanti i vizi /lugeto vo dyncorp se skapaa cekanje dokumenti i vizi po 5/6 meseca a vo FLuor toa e samo za edna nedela !!!!
ete uste edna bitna golema razlika !!! i uste nesto vo Dyncorp pregledite gi pravis vo kuvajt ili dubai i pritoa ako ne pomisen na pregledite sam si plakas karta za nazad a preku Fluor pregledite tuka gi prais i ako pomines ides direktno vo nekoja baza vo Avganistan i ajde kazi mi dali e toa mala razlika ? |
|
Filip1987
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mala razlika ??? u fluor se 3 pati pogolemi platite a mozebi i poeke od Dyncorp + toa imas 4 pati odmor vo godinata vo dyncorp 1 dnas .i dali e toa mala razlika ?
|
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:03 |
|
---=== Мастер1 ===---
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:04 |
|
---=== Мастер1 ===---
|
master1
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од master1 - 17.Февруари.2011 во 04:03 |
|
---=== Мастер1 ===---
|
payne
Нов член Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za fluor 12 i 4 stranici treba
|
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 135> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |