|
Дали и што вежбавте вчера или денес |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 96> |
Автор | |
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eb pa ajde dojdi u bar jas ke ti tocam ti sami pij
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas znam deka vi e tazno bez mene..a da pocnam da vezbam denes kolku i ke mozam da ispijam a?
|
|
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ej carica si nema sto fala ti sto dobro me nasmea
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лесно ти е тебе можеш и вол да изедеш а да не ти се фати |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mila mila
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vezbav preeska kolku mozam poveke da izedam, a pritoa da ne eksplodiram
|
|
|
|
angelwings
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne babyy u parvo si prstite najivezbani mi se
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
momze da napravat natprevar vo kucanje na tastatura ...... gledass ne im teknalo
|
|
......
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И вака се вежба-прстите ги вежбаш
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele decki a da izmislat nekoj nacin na vezbanje dodeka sedime vaka na internet ....mislam da si sedime da si surfama a kalorii da se trosat ....
|
|
......
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, skoro sekoj den vezbam na orbitrek....mmmmmmm .... koga podobro ke razmislam... pa i ne e bas sekoj den |
|
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak sfe izvezbav...go pominav celo telo...i se razbira najmnogu bev na aerobnite spravi
|
|
Точачиња.
|
|
babyy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако е тоа некое вежбање јас возам точак секој ден
|
|
Внеси реплика | страница <1 8081828384 96> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |