![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 113> |
Автор | |
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Тоа дека си нов, па не те познава ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
bloom.v ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
А ти наместо да ми помогнеше и да пратеше некој линк само мрчиш ако нејкеш да помогнеш ондак ок не пишувај, али затоа што гледам на форумов има деца и луге кои бараат покомплицирана помош решив и ја да побарам нешо симпле како и да е кажи барем како да направам добар сеарч на форумов да најдам нешо за ГОлемата Вода пошо пробав прееска нејкеше нешто
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Јас ти кажав што те чека во животот.
А тебе ако не те мрзи да бараш по форуми во 1 по полноќ, нема да те мрзи ни да си напишеш!
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
bloom.v ![]() Нов член ![]() Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Небарам некој да ми напише специјално само така напишав прв пат пишувам на форум за помош пошто за есеи сум тапа мислев кратко нешто ако има некој напишано од порано па да ми прати али ко шо гледам не сте мн друштвени ЧД ок фала како и да е ....
|
|
![]() |
|
Нема да му бидеш благодарен цел живот! Кога ќе те стегнат сред предавање да напишеш есеј, ќе го пцуеш тој/таа што ти пишувале есеи. Затоа седни и научи како се пишуваат, да не страдаш цел живот! И да знаеш, на форумов никој нема да седне па да ти пишува за посебни теми
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ми треба помош околу темите (независно за која ке ми пишете)
Вистинската слика за нашето современо општество и втората Човековата потрага по вистинската среќа. имам напишано кратно нешто али неможам да склопам се пошто не ме бива мн за есеи . Ако мозе одма некој да напише уште поубаво ке му бидам благодарен цел живот. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
почекај уште саат-два ...ваљда ќе пише некој нешто .....и по твоите теми!.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bimbe ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
ми требат 2 писмени теми по македонски за утре итно ако може некој да ми напише фала однапред
теми: 1.Креативноста, ведрината и човечноста ја красат секоја личност 2.предизвиците не современиот човек фала... |
|
![]() |
|
bimbe ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
некој ако може да најде за:
1.креативноста, ведрината и човечноста ја краси секоја личност 2.предизвиците на современиот човек итно ми е за утре ми требат писмените |
|
![]() |
|
sashealtix ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
|
![]() |
|
sashealtix ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
ми треба состав за писмена работа на тема "Опис на ликот Костадин од драмата Печалбари"
фала .. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
morphaholic ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Zdravo mi treba sostav za utre Mostot na Drina Ivo Andrik ako moze da mi napisete nesto. Vi blagodaram
|
|
![]() |
|
mariomkd ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Ве молам во најбрзо време ако може некој да ми даде 2 писмени за македонски јазик со наслов :
- Животот на Робинзон Крузо - Ликот на Кандид Влагодарам ! |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
eve ti nesto za Golemata voda,gledam te mrzi da baras nanazad
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |