|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика | страница <1 8081828384 115> |
Автор | ||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поздрав - b.t.w. не Читам коментари -
Смислата на животот е да ИМА СМИСЛА Изменето од Tetratka - 25.Септември.2008 во 21:49 |
||
Опитен
Сениор Регистриран: 20.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 699 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, но ако смртта се сфати како почеток на нов живот, а не крај на животот.
Тогаш вистина ќе внуимаваме и на своите мисли и ќе нема зло во светот. |
||
Господи Исусе Христе помилуј не
|
||
Cinik
Група Регистриран: 24.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 58 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Смртта.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nmaerno da pravis ajvar za da te kaznuvaat i so tie pari drzavata da zakrepne |
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da naucime da go cenime sekoj moment i da ne go trosime zaludno...zosto samo koga bi doznale deka ni ostanuva uste malku vreme da staneme svesni kolku go sakame zivotot i togas da go ziveeme vo poln zdiv,koga mozeme da ne propustime ni sekunda od nego
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smislata na zivotot e da izlupish i da spremish mnogu piperki i da naprash razno razni zimnici za da nema gladni po svetov...bash ko mamamd
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
... vtorava polovina na ovoj mesec za mene zivotot e piperki peceni...piperki lupeni...piperki meleni...piperki...piperki... e...z....majcin...
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka |
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili....barajki ja smislata na Zivotot ne gledame deka toj teche i bez smisla |
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samo da ne pomine zivotot....barajki ja smislata
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da ima Misla.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Smislata na zivotot e vo sonot.
|
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хм...нема, ама мора да најдеме како кога ќе ја видам мојата симпатија како натртена пружа веш, а тие како да ми велат- Фати ме, фати ме - ама реалноста е сосем поинаква кога зад неа ќе се појави оној нејзинион т.е. попрво ги забележувам неговите влакна што му виреат од носот како букет за осми март, а смрдеата од неговите мишки доага дур до најблиската противпожарна службена станица кои залудно трошат гориво обидувајќи се безуспешно да го пронајдат изворот на смрдеата меѓу мрша и запалена гума. И така како лисицата што не можела да го досегне грозјето си се утешило - Абе шо го ебам, ионака е зелено- , така и јас на овој нејзиниот како успеав да му најдам триста мани и на нејзе и најдов во смисол дека мора да е перверзна штом е со него, а ја не сум таков, не сум баш нај, нај, ама сум мегу подобрите, ако не и најдобар, а башка и скромен, ако не и најскромен.
Не е поентата да бидеш најдобар, најубав и најбогат зошто знаеме дека се глупи и не знаат да живеат, повекето ние што сме нешто подолу така мислиме, а штом повеќето така мислат значи така е. Е сеа некој злобен јазик би рекол дека е тоа масовна хистерична злобност, ама тоа е сигурно полтрон што душата си ја продал на душманот. па шо ако купил бесна кола оти им се улизува, ама тој нема карактер, а ние имаме... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smislata ne zivotot e sekoj da si go pronajde svoeto mesto pod sonceto,vo vid na katce vo koe ke mu se ostvarat sonishtata za mir vo dushata i ljubov so negovata srodna dusha
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 8081828384 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |