![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 90> |
Автор | |
M-A-L-E-N-A ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Локација: Yugoslavia Статус: Офлајн Поени: 1 |
![]() |
stvarno mi je zao...ovo je izgleda samo jos jedan dokaz da je zivot jako nepravedan...jednostavno ne mogu da poverujem u to...jer to je nas TOSE...ceo dan tuge i toliko isplakanih suza...
...NEKA TE BOG CUVA MA GDE GOD BIO...
..................FOREVER-and-FOR ALWAYS.............................
voli te tvoja nevena...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
![]() ![]() leleeeee ![]() ne mozam da se sozemam cel den celo vreme se nadevav deka vestive kje se greshka ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
filibe ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 115 |
![]() |
Бог да го прости
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
Alekta мила, и јас го бакнав и гушнав кога беше он у Штип , и сега душа ми плаче,,, поготово што сум далеко, некако многу тешко ми паѓа на срце оваа страгична вест
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() |
ne mi se vervit deka najdov sliki od nego so mi gi potpisa ednata za mama ednata za mene pred 8 godini
![]() i me gusna , i me baci i si praev muabet so nego ... lele.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() imam celi tefteri so negovi avtogrami ![]() ![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
![]() |
,,,,SITE VE SAKAM,,,,
SETETE SE SAMO NA OVIE ZBOROVI |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() |
ne bese kako site
NE DOJDE TIVKO A SEPAK OTIDE VO LEGENDA |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Dosadna21 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 125 |
![]() |
tose bese nasiot najgolem angel. sekogas ke bide nasa najgolema zvezda.
|
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
![]() |
Pocinvaj vo mir , zasekogas ke te pamtam.
Ni trebase na site Makedonci i Makedonija uste dolgo , lesna ti zemja a mislite postojano mi odat kon nasiot muabet koga te remetv deka mestam haubo vo Volvo, prostimi molimte , denes cel den solzi mi tecat koga ke pomislam sto izgubivme site nie...
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
Leele |
|
![]() |
|
nenobest ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
АНГЕЛСКИ ГЛАС,АНГЕЛСКА ДУША,БОЖЈА ЉУБОВ.
ЉУБОВ СОЗДАДЕНА ЗА ДА ЈА ДАДЕШ ЗА ТВОИТЕ НАЈ САКАНИ ,НАЈМИЛИ ,ТВОЈТЕ ОБОЖАВАТЕЛИ, КОИ СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ НОСАТ ВО СВОЕТО СРЦЕ, ВО СВОЈАТА ДУША СЕ ДОДЕКА СЕ ЖИВИ. |
|
![]() |
|
nenobest ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
![]() |
АНГЕЛСКИ ГЛАС,АНГЕЛСКА ДУША,БОЖЈА ЉУБОВ.
ЉУБОВ СОЗДАДЕНА ЗА ДА ЈА ДАДЕШ ЗА ТВОИТЕ НАЈ САКАНИ ,НАЈМИЛИ ,ТВОЈТЕ ОБОЖАВАТЕЛИ, КОИ СЕКОГАШ ЌЕ ТЕ НОСАТ ВО СВОЕТО СРЦЕ, ВО СВОЈАТА ДУША СЕ ДОДЕКА СЕ ЖИВИ. |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() |
Za zal od denes Novo sozvezdie ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 17.Октомври.2007 во 07:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7980818283 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |