|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика | страница <1 7980818283 113> |
Автор | |
ACKO 007
Нов член Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Итно ми треба за утре состав за писмена работа по македонски. Тема: Печалбарството - вечен македонски предизвик. Фала однапред :D
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be!
...ova e bunar na zelbite....za raznorazni pismeni raboti .
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ACKO 007
Нов член Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Итно ми треба за утре состав за писмена работа по македонски. Тема: Печалбарството - вечен македонски предизвик. Фала однапред :D
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...parite bile otepuvachka?!
...koj be toa te l'zel?! ...ustvari i se...ama ,samo za tie shto gi ,....nemaaat!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Singlelady
Нов член Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечкии ми требаа помош за писмена работа македонски..темата е Трагиката во драмата Печалбари и Парите се отепувачка...пишетее ве моламмм :))
|
|
AnjaD
Нов член Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(4)
|
Dali nekoj ima sostaf ili neshto za likot na Hektor i Ahil vo Ilijadata?
|
|
saguaro
Сениор Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помисли на сите оние кои тебе ти помогнале, потоа помисли на сите оние на кои ти си им помогнала и види дали твојот живот е вреден или не толку колку што би можел.
|
|
Ivona996
Нов член Регистриран: 12.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може некој да ми даде идеа за што да напишам за писмена на тема:
Хуманоста и хуманите дела го прават човечкиот живот вреден ?? |
|
Dimme
Нов член Регистриран: 10.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми треба за 1 година ќе правам писмена работа во Петок и ми треба 4 теми ако можете да ми напишете
1. Ликот на Гилгамеш. 2. Анализа на (8)Осмата плоча од Гилгамеш. 3. Анализа на (6)Шестото пеење од Илијадата. 4. Споредба на ликот на Ахил со ликот на Хектор. Однапред ви Благодарам. |
|
huster145
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LELE ВЕ молам ако можите за петок ми е односно за утре писмената треба да имам текст "Боговите управуваат со војната" ВОва од илјада е треба на еден начина да се кажи како kako течеше војната само како текст да е не како раскажано.
|
|
bobby992
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
прво извинувам се вака шо се вметнувам у дискусијата .. сакам да прашам дали некој може и сака да ми помогне .. правам семинарска работа на тема фотографирање.. насловот на прв поглед ми изгледаше "ха воа е лесен плен, готов е семинарскиот труд" но читајки за фотографирањето не било така лесно.. мислам.. имало ногу поише од тоа фотографирање многу техники и разно разни детали за коишто јас незнаев.. .. па прашував се .. ако може некој да ме насочи од каде шо каде да најдам материјал за семинарската работа.. да биде се на едно место.. онака немора многу опширно.. во кратки црти нека биде.. или уште подобро составено некој материјал за семинарски труд.. само да биде побитното напишано многу би му бил благодарен.. фала однапред.
|
|
bloom.v
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изглеа така ќе е
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Подобро нешто, отколку ништо
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
bloom.v
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оффф ок фала како и да е ова е раскажување и приказ на фимот или делото мене ми требаше др ок ке скрпам нешо од тука и моето малце и малце ке додадам ново
|
|
Внеси реплика | страница <1 7980818283 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |