IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Писмени состави,семинарски...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Писмени состави,семинарски...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 113>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 3 Гласови, Просечно 3,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ACKO 007 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 13.Март.2012
Статус: Офлајн
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај ACKO 007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 17:22
Итно ми треба за утре состав за писмена работа по македонски. Тема: Печалбарството - вечен македонски предизвик. Фала однапред :D
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 17:15
da be!да

...ova e bunar na zelbite....za raznorazni pismeni raboti .
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
ACKO 007 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ACKO 007 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 17:13
Итно ми треба за утре состав за писмена работа по македонски. Тема: Печалбарството - вечен македонски предизвик. Фала однапред :D
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 17:09
...parite bile otepuvachka?!

...koj be toa te l'zel?!изненадување

...ustvari i se...ama ,samo  za tie shto gi ,....nemaaat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Singlelady Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Singlelady Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 17:08
Дечкии ми требаа помош за писмена работа македонски..темата е Трагиката во драмата Печалбари и Парите се отепувачка...пишетее ве моламмм :))
Кон врв
AnjaD Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 23
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (4) Благодарам(4)   Цитирај AnjaD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Март.2012 во 16:07
Dali nekoj ima sostaf ili neshto za likot na Hektor i Ahil vo Ilijadata?
Кон врв
saguaro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Август.2011
Поени: 482
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај saguaro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2012 во 23:07
Помисли на сите оние кои тебе ти помогнале, потоа помисли на сите оние на кои ти си им помогнала и види дали твојот живот е вреден или не толку колку што би можел.
Кон врв
Ivona996 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 12.Март.2012
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ivona996 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Март.2012 во 22:15
Може некој да ми даде идеа за што да напишам за писмена на тема:
Хуманоста и хуманите дела го прават човечкиот живот вреден ??
Кон врв
Dimme Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 10.Март.2012
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dimme Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2012 во 17:11
Ми треба за 1 година ќе правам писмена работа во Петок и ми треба 4 теми ако можете да ми напишете

1. Ликот на Гилгамеш.
2. Анализа на (8)Осмата плоча од Гилгамеш.
3. Анализа на (6)Шестото пеење од Илијадата.
4. Споредба на ликот на Ахил со ликот на Хектор.

Однапред ви Благодарам.
Кон врв
huster145 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Март.2012
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај huster145 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 17:06
LELE ВЕ молам ако можите за петок ми е односно за утре писмената треба да имам текст "Боговите управуваат со војната" ВОва од илјада е треба на еден начина да се кажи како kako течеше војната само како текст да е не како раскажано.
Кон врв
bobby992 Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Поени: 6
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај bobby992 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 12:33
прво извинувам се вака шо се вметнувам у дискусијата .. сакам да прашам дали некој може и сака да ми помогне .. правам семинарска работа на тема фотографирање.. насловот на прв поглед ми изгледаше "ха воа е лесен плен, готов е семинарскиот труд" но читајки за фотографирањето не било така лесно.. мислам.. имало ногу поише од тоа фотографирање многу техники и разно разни детали за коишто јас незнаев.. .. па прашував се .. ако може некој да ме насочи од каде шо каде да најдам материјал за семинарската работа.. да биде се на едно место.. онака немора многу опширно.. во кратки црти нека биде.. или уште подобро составено некој материјал за семинарски труд.. само да биде побитното напишано многу би му бил благодарен.. фала однапред.
Кон врв
bloom.v Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bloom.v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 01:17
Изглеа така ќе е
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 01:15
Подобро нешто, отколку ништонамигнување
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
bloom.v Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bloom.v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2012 во 01:11
оффф ок фала како и да е ова е раскажување и приказ на фимот или делото мене ми требаше др ок ке скрпам нешо од тука и моето малце и малце ке додадам ново
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7980818283 113>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.