![]() |
|
Писмени состави,семинарски... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 113> |
Автор | |
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eeee? Od kade da znaeme kade sakash da patuvash vo nekoe idno vreme?
Od kade da ja znaeme i tajnata za vechnost? |
|
![]() |
|
Дан4ее ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Ве молам ми треба состав на тема Ненајдено патување за писмена
Воведен дел:Ненајдено пристигнување во некое идно време во територијата на Р.МАКЕДОНИЈА Главен дел:Запознавање со начинот на живот на тие жители од иднината Завршен дел:Запознавање со тајна за вечноста на Македонија Заклучок:Пристигнување во своето време и раскажување на чудното патување ВИ БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Дан4ее ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Ве молам ми треба состав на тема Ненајдено патување
Воведен дел:Ненајдено пристигнување во некое идно време во територијата на Р.МАКЕДОНИЈА Главен дел:Запознавање со начинот на живот на тие жители од иднината Завршен дел:Запознавање со тајна за вечноста на Македонија Заклучок:Пристигнување во своето време и раскажување на чудното патување ВИ БЛАГОДАРАМ ОДНАПРЕД ![]() |
|
![]() |
|
SelenaG ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Здраво на сите
Ќе ве молам ако можете да ми пратите некој состав за Калеш Анѓа и за мајка му на Григор Прличев ![]() |
|
![]() |
|
Hello Kity ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Ве молам помогнете ми ми треба писмена за утре со тема Тоше Проевски.Ви се заблагодарувам однапред!
![]() |
|
![]() |
|
Hello Kity ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Ве молам ми треба писмена по македонски јазик за утре на теми:смеењето во животот,предисвик во животот и нашата ѕвезда(се мисли на познат пеач).
Барем една ако може да ми помогнете, фала однапред ![]() |
|
![]() |
|
ivaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
|
![]() |
|
ivaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 14.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Zdravo!
Imam Pismena rabota po Makedonski jazik . MI treba vasata pomos ! Ve molam ako sakate da napisate nekoj sostava za Del Od mojata Avantura ! Vi blagodaram odnapred :) :* |
|
![]() |
|
NikolaXp ![]() Нов член ![]() Регистриран: 07.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Епа вака дечки...Ако сака некој, и ако може да ми помогне околу писмена на тема "Илијада" - Најстариот еп на сите времиња, "Гилгамеш" - Потрага по бесмртноста, и "Цар Едип"(Ојдип Тиранинот)|немора да биде цел состав, само по некоја реченица за воведен,главен и завршен дел|. Фала Дечки Однапред, и ако може да ми пуштите у инбох, оти професорката ќе го види тука составот и оцена 0 :D. ќе го објавам составот само да помине писмената.Фала уште еднаш.
![]() |
|
![]() |
|
i.dream.of.us ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
ми требаат 2 состави на тема:
"светот е сцена на која секој ја игра својата улога" "оклу мене лица-маски" ве молам помогнете ми..за утре ми е :( |
|
![]() |
|
Macushoo ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
mi treba za cetvrtok sostavv za socijalnite motivi od dramite "Parite se otepuvacka" "Corbadzi Teodos" "Pecalbari" ... ako ne mozi sostav togas nekoja nasoka... vi blagodaram odnapred...
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...ebati ...bondot!
![]() ...pomosh sakal ?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Нема ''печалба'' Ацко Бонд
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
ACKO 007 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7879808182 113> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |