![]() |
|
Али Ахмети пак се заканува??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
ZoranSk ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() Регистриран: 05.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 193 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Овој проблем е решен со рамковниот договор и веќе се применува како дел од Уставот.
На тој рамковен, шизофреничарот според швајцарски наоди Алија Ахмети има ставено потпис. Да потсетам. Јазикот на народот станува службен јазик во средините каде е поголем од 20%. Никаде во рамковниот договор не стои дека ќе биде на целата територија на Македонија. Шизофреничарот Ахмети исто тала се пењавеше и за законот за знамињата па дозволија знаме на туѓа држава да се вее во цела западна Македонија, ама не го исполни делот каде треба и државното знаме да се вее. На ниедна прес конференција на ДУИ не е истакнато државното знаме, туку имаме еден куп други знамиња.А вели ние сме за Македонија Многу перфидно.Мене никаков доказ не ми треба од него. Јасно ми е како бел ден. Декодирани ми се. Ништо не им е битно освен голема Албанија. Ова е голема фарса и на таа фарса за жал еден голем дел од Македонците се налепени, поготово од лева провиненција. Они се во постојани условувања и чекаат погоден момент за дестабилизација. Бел ден нема да видиме ако не го решиме ова, џабе и рамни даноци и инвестиции и раст од 6% ако не си ја средиме западна Македонија. Изменето од Анастеа - 28.Септември.2009 во 17:01 |
|
![]() |
|
eurm ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако не бидат решени проблемите на Албанците во Македонија, државата нема да влезе во НАТО, туку ќе влезе во криза како онаа од 2001 година. Ова во интервју за денешниот број на грчкиот весник „Катимерини“ го изјави лидерот на ДУИ Али Ахмети. Ахмети во својата изјава го обвинува македонскиот премиер Никола Груевски поради „одбивањето да го признае албанскиот јазик како официјален и недоделувањето на пензии за борците на ОНА“. 26.10.2007 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |