|
Љубовта може да не убие??? |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site sakame da ni se vozvrati ljubovta, no toa ne znaci deka sekoj e sposoben da go stori toa. sekoj ima svoj nacin na koj gi iskazuva svoite emocii, nekoj glasno nekoj nemo.
sekogas mi bilo tesko da razberam kako poveketo luge ne gledaat sto imaat pred sebe....duri i da si slep ke osetis, ke pocuvstvuvas, no toa e privilegija so koja malkumina mozat da se pofalat |
|
people are strange
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА БЕ...ЌЕ ГИ ОСТАВАМЕ РАБОТИТЕ НЕДОВРШЕНИ Т.Е.НЕМА ДА СЕ БРЗАМЕ ,САМО ДА СЕ ЖИВЕЕ ПОДОЛГО ,НЕЛИ...ЕЕЕЕЕ...,НЕ МОЖЕ ТАКА...КАКО ВИКАШЕ ТОЈ ВО ФИЛМОТ...СИТЕ ЌЕ....!,А ТОЈ БОЖЕМ НЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta nemoze da ubie ... toa mnogu lesno se dokazuva ... Ljubovta e bezuslovno davanje ... i tolku ... ako se ocekuva nesto za vozvrat ... e toa moze da ubiva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mnogu raboti MORA da se napravat,ne slucajno postoime,ne sme bilki,zivi sme, imame obvrska kon sebe i svoite zelbi. ako emociite ne povreduvaat toa e samo uste eden dokaz kolku sme cisti vo dusata i toa ne e pricina da ne se ljubi.MORA da se ljubi.... |
|
people are strange
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tebe ako samo ti se umira poveli ke dojdes na red, jas imam obvrski koj treba da gi ispolnam, ne moram da se tesam so toa deka nemoram nisto da pravam deka moram samo da umram. toa mi e na posledno mesto, pred toa imam mnogu zadaci. koga ke gi zavrsam, ke gi dobijam slednite, ne e za mene toa " mora samo da se umre"
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
te molam prosti mi ama jas moram mnogu raboti da napravam a tie nemaat vrska so moeto umiranje tie raboti povazni mi se od umiranjeto, pa zatoa moram da gi ispocituvam a za umiranje ne mi e gajle, vprocem toa ne e nisto strasno a plus toa ne moram da umram moze i ve4en da ostanam |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна тема connected, само сметам дека на насловот фалат едни наводници кај тоа "Љубовта"
Љубовта не убива, напротив, таа кога е искрена и вистинска може да не излекува, мотивира, да ни даде сила, енергија, оптмистички поглед и позитивна енергија со која можеме да бидеме од благослов и за нашата околина.
Она што навистина убива е кога замислената љубов се претвара во кошмар. Тогаш се случува се спротивно од она што наведов погоре. Тоа е тешко за преживување и неретко некои завршуваат дишејќи - мртви.
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
беценевем..ништо не се мора...мора само да се умре...!
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da ziveam? moram, a ako ne prifatam togas se sprotistavuvam na nesto sto ne postoi pa ete bolest.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
изгубената личност може да се сака и откако ќе замине таа, но самата помисла на тоа и само тоа што не само психички ќе ни фали и физички. ќе посакаш да ја гушнеш, да ја бакнеш,да ја гледаш како се смее, да те погледне нежно, не можеш да живееш ти од минато и илузии. а болестите не се случуваат свесно, верувај ми, тие потсвесно работат, јас имав денови кога немав поим зашто ми се случува тоа, се ми беше ок, го прифатив фактот за крај, а завршив на доктор.... ДРАГИ МОИ ФОРУМЏИИ, ОБОЖАВАТЕЛИ И ЗАВИСНИЦИ ОД ЉУБОВТА, чувајте ја и негувајте ја додека ја имате...не ни помислувајте ни на крај памет што би ви се случило ако таа ја нема, зашто ако искрено сакате верувајте дека насловот на оваа тема е вистинит, па тоа е најкобното нешто што може да ви се случи поради фактот љубов. секогаш посакувајте ја нејзината добра и нежна страна...онаа која прави да се дигнеме до ѕвездите додека цврсто стоиме на земја, дозволете да преовладува со вас..таа е како дрога...но нема да ве убие додека не се вмеша вашиот памет таму. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta ima bozevstvena priroda .... taka da ne e taa koja sto ubiva ... tuku nasata zelba nekogo da go sakame ... ili da bideme sakani ... Vistinska ljubov e ako dvajcata se ZA ... eden ako ne e za taa vrska ... ili dvajcata ne sakaat ... ljubov tuka nema ... e toa ubiva ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene sakanata licnost nikogas ne moze da se izgubi, jas mozam da ja sakam bilo kade i da e, nemora da e pokraj mene jas pak mozam da ja sakam, ako umre pak mozam da ja sakam. stresot i bolestite pocnuvaat od taa tocka sto jas nema da mozam da se snajdam bez taa licnost sto celo vreme me druzese sluzese trpese.
toj sto e naviknat da go sluzat ili da mu ugoduvaat koga ke zamine, drugata polovina ostanuva kako paralizirana. samiot si e kriv samiot si gi navlekuva bolestite. ne e toj vinoven sto zaminuva. |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolem pricinitel na stresot i pojava na razni (psihosomatski) bolesti e tokmu gubenjeto na sakanata licnost.
koj saka da procita poveke neka poveli: http://www.vasezdravlje.com/izdanje/clanak/307/ |
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wow! ova e nesto ubavo da se procita, iskreno me naezi blueprayer apsolutno se soglasuvam so tebe pozdrav |
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |