|
Романтична вечера за крај |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se gledame so nasolzeni oci jadejki gorcliva vecera, da vodime ljubov kako osudenici na smrt sto im se ispolnuva posledna zelba ? Ne, blagodaram.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SE STO IMA KRAJ IMA I SJAJ
monumentot na migovite sekoj kje pomine na svoj nacin- krajot ne e ubav sam po sebe ako mislite deka na kraj kje soberete nekoj nov moment za kupot na zaednickite momenti se lazete dzabe vi e toj edniot ako moreto na momenti vi bil plitok ako bil dlabok eden vise manje ne e tolku presuden |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zbunet , pak se zbuni nesto
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bolje ke ja pominam taa vecer barajki nova ljubov
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima edna pesma :
hvala ti za dane , hvala ti za noci
hvala ti hvala za sve
sutra sa mnom neces biti , odlazim mene zivot salje
ja te volim al sta mogu sudbina me na puuut salje .
Vo sekoj slucaj Kraj ko Kraj .
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo pravo si.....ni jas ne bi mozela toa da go podnesam, kako sto sum impulsivna ne bi ni sednala n ataa vecera, moze bi go pretepala za da me zapamti.... ne navistina toa e tesko....
|
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во тој случај ќе се измешаат многу различни емоции. Вечерта че заврши со страствено водење љубов, а после наредните две недели ќе бидат проследени со плачење и тагување. Тешко е кога добар пријател ти заминува-ама неиздржливо тешко е кога заминува некој што го сакаш повеќе од што се сакаш себеси. |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A koga znaes deka toa go pravi za sepak da ja zapametite posledna vecer????????????
|
||
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За мене лично тагата преоладува во секој случај. Па баш на романтична вечера каде што атмосферата е магична и електрична и едноставно емоциите пловат низ целата просторија такво нешто би можело да ме скри за миг.
|
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE ZNAM DALI KE VI SE DOPADNE TEMAVA, NO SAKAM DA ZNAM STO MISLITE VIE. DECKOTO/DEVOJKATA VI PRIREDUVA ROMANTICNA VECERA SO SVEKJI, VINO, VECERA....SE E VO RED, NO TOA ZA VAS POSLEDNA ZAEDNICKA VECER. NE E VAZNA PRICINATA. DALI PRESTANAL/A DA VE SAKA, ODI NA PAT OD KOJ NE ZNAE DALI KE SE VRATI....SEEDNO. ...A GO/JA SAKATE! STE SE POVRZALE EDNOSTAVNO. KAKO BI GO PODNELE TOA. DALI BI BILE SREKJNI STO SEPAK VI JA/GO KAZAL VISTINATA ILI PAK BOLKATA KJE JA PRERASNE I SREKJATA.
Изменето од blueprayer - 10.Септември.2007 во 20:27 |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |