![]() |
|
Банка за сперма! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | |
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...pozdravi ja drugarka ti i koa ke i porasne zdravje boze zdravo da e poshto decata ne se krivi za kapricite na roditelite, ke ja prasha eden den majka si, siguren sum za ova... koa ke se skaraat ubavo za neshto, zasto si ma takva, zasto site imaat samo jas nemam i neznam tatko...zasto??? Изменето од Eleni - 30.Јануари.2008 во 21:38 |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
da, ima banka na sperma-vo Sistina
znam, zasto drugarka mi ja iskoristi! Nekjese maz, a sakse bebe!
I fino-lepo si pojde tamu i cp-cp...zavrsena rabota za cas!
Bebceto sega ima 8 meseci,
a...sto e uste povazno...pogodete koj e kuma???
![]() |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ajdeee,...ushte eden fantazer!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Донирајте бесплатно бе дечки.
Замислете, да ви ја замрзнат спермата. И како што светов се движи денеска, може за 100 години да се случи да имате наследник во Того или Чиле. Може да бидете бесмртни, македонските гени да се прошират исто ко Александар што ги засеал на Истоков. Во 2143, може некој претседател- мулат да има педигре со сонценце. ![]() |
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
opa znaci do bitola :)ideme :) ako se nema pari:)
ma ne mi se splati prevozot:)
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
RebeL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Незнам по другите градови дали има, но во Битола има. Не е банка за сперма туку е гинеколошка ординација „Плодност“ (заборајв гинекологот како се вика). Таму примаат донации од сперма и ако е се во ред со неа, ти даваат околу 500 ден (така имам слушнато - за парите). Исто и се прави вештачко оплодување и слични ствари. Над вратата има натпис нешто како "Clinic for assisted reproduction"
![]() |
|
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
и да има не би донирал, сепак твое дете ке шета некаде по свет..не е така едноставно
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
vazi be a izvrsen direktor mora da bide nekoja od tie sto si gi prosol na forumov
|
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
ajde sega,..pig-pong ke si igrame?!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
za toa ti kebides odgovoren kako decko so vizija |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
јас веќе си ја чувам мојата во фрижидер, јави ми ако некој отвори таква банка, па да заработам некој денар да не ми е дркањето без пари
|
|
![]() |
|
izvini,...ama ,mislam deka ke bidesh podobar vo ,.."izvlekuvanjeto" na bazata ,..od klientite
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |