|
Црна магија |
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Автор | |
rome
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe koj kako saka neka verva za crnata magija no se znae oti postoi i dali sakate da vervate ili ne neje vazno ama mnogu gi zavladuva mladite.
|
|
Zaljubena vo Hristos nashiot Edinstven Spasitel
|
|
gunslinger
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 116 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam vo nikakvi magii a nemojte ni vie no ne e loso da se veruva vo Karma (akcija - reakcija)
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(2)
|
butel ne se slozvam so toa shto vervash oti je protiv Biblijata.ubavo shto vervash vo Hristos ama ako ne vervash oti gjavolot postoi izvini ama si lagana oti toj go dojse svetot na ovoj nachin i ima mnogu deca negovi shto rabotaat sega tuka.nemozish da bidesh vernik vo Hristos i da ne vervash drugo shto je vo biblijata.
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejzina |
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би го поддржал бутел2, се согласувам со неговата констатација
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crnata maguja BILA ISTA so veruvanjata VO GOSPOD???
Ti ne ja znaes sustinata na BOLKATA PO ZAGUBENOTO!svakas deka molbata ke mi ja vrati zagubata, BLAZE TEBE STO ZIVOTOT TE MAZI!!!
Ti nemas ni malku dusa vo tebe!
Tolku si ladna , sto dobro e sto ima i vakvi zemjata da gi drzi!!! Изменето од MisIcA, - 29.Мај.2007 во 09:55 |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako za tebe e olesnuvanje koga ke zagubis nekoj blizok da se tesis so molbite kon Boga deka ke ti se vrati, tesi si se... i stiti se so veruvanjeto vo Gospod od crnitye magii... a mene ne moze da me strefi nesto sto ne postoi...u
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uzivaj dodeka ne te pogodi gavolot, no togash ke go izgovaras Gospodovoto ime zatoa sto ke mislis toj e zad ova.Se dodeka ne osetis zaguva, ne znaes sto e BOG!
negiraj sega, veli deka si ateist, no eden den ke go osetis ova!
|
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
PIKAVCI
Нов член Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam kolku ste zapoznaeni so crnata magija ama jas mozam da kazam deka sum totalno zapoznaena so losata strana na covekot i na sto se e toj podgotven da napravi za da se odmazdi ili mu nasteti na nekogo.sto e najloso gi znam i posledicite.Vo nasiot kraj ima mnogu sto se bavat so takvi nesta(pravenje magii na kukli od partali,pravenje napitoci,zakopuvanje na alista vo grobovi i sl.)da ne ve plasam ama mornicavo e
P.S.sekoj sto veruva vo Boga ne treba da se plasi od ova |
|
NE GI FRLAJTE PIKAVCITE,KE VI SE NAJDAT!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam zosto vo bajkite " crnite " se losi vesterki, losi makei itn., a "plavite" se samovili, princezi itn.
|
|
rome
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ok crna magija vaka raboti.sekoj eden shto ne verva vo Hristos je mozno da magijata go fati oti nema nishto i koj da mu se sprotivi na gjavolot za tebe.i ako ne si verec vo Hristos gjavolot ima pravo da pravi shto saka so chovekot neverec.nema crna ili bela magija toa e seto od crnata strana (gjavolot).pa duri ne pochnav da vervam vo Hristos decata mi se pochudvaja i uvek neshto ne macheshe vo zivotot.ama koga pochnav da chitam biblija tamu pishi oti vo sekoj verec Hristos zivee vo nego i toj shto je od svetot (gjavolot)ne ni mozi nishto.i od togash decata ne se pochudvaat i nemame maki.ako ne me vervate prochitajte pa videte zasebe.
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma,ne,......toa bila sigurno black magic woman
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase edna crna magija
visoka bese 178 cm da ne ja utnav temata a? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne veruvam ni vo crni ni vo beli magiii
|
|
Внеси реплика | страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |