![]() |
|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Автор | ||
EmIIIjA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Изменето од EmIIIjA - 12.Декември.2007 во 23:24 |
||
![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
patot do prebroduvanjeto na zagubena ljubov e niz prifakjanjeto i ucenjeto od iskustvoto.
mnogu cesto se slucuva istata vrska pak da ozivee vo nekoe novo vreme, koga licnostite se pozreli, i da ispadne deka seto toa bilo iluzija bazirana na zaslepenost. da ne se zalazuvame, vo samata osnova na konceptot megjupolova ljubov e deka taa licnost e za vas, za nikoj drug. gubenjeto na vistinska ljubov e najgolem poraz, no zatoa sme lugje, da ucime od greskite. Изменето од sensei - 11.Декември.2007 во 01:44 |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
|
E bravo nemam zborovi ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
...sekako ne e veke moja...izborot e nas dali ke se nasmeeme koga ke pomislime ne licnosta ili ke se namrstime dur glava ne ne zaboli...
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...ЈАС ТАМУ..ВО ГЛАВАТА ТАКОВ РАЗВОЈ НЕ МОЖАМ ДА ДОСТИГНАМ...А,ЗА МОЈА СУДБИНА И ПРОПАСТ ГОСПОД НА ДРУГО МЕСТО МЕ НАДАРИЛ...И ПАК НЕ МОЖАМ ДА ГИ ЗАБОРАВАМ МЕЃУСЕБНИТЕ ДУЕЛИ...И ЗАДОВОЛСТВА,...РАЗБИРА СЕ!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Ова е многу силно нешто...ама остварливо само за некој што достигнал некој многу висок степен на некојси личен, духовен развој.
Кој може така-да не страда туку да биде среќен поради среќата на саканото лице, алал да му е, тоа е љубов
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ako si ja sakal, ke bides sreken sto e srekna so drug i ke ja pamtis po dobro...i taka nema da taguvas...
|
||
![]() |
||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
|
Абе ќути ти, Загор е херој...
|
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
|
...СЕГА МОЖЕ ДА СИ ОДАМ,ИЛИ САКАШ ДА ОСТАНАМ ДА ТИ БИДАМ ИНСПИРАЦИЈА ЗА ТРЕТИОТ ДЕЛ...АКО ГО ИМА...???? ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Патот до заборавот на саканата личност-Втор Дел Сега замислете го својот бивш како
1. Сече нокти со грицкалка, а парчиња фрштат на сите страни...
2. Стои пред отворен фрижидер 1 саат, и пие сок директно од шише или тетрапак.
3. Се запил некаде, па го носат дома другарите пијан и измочан, а тој пее Чашу ломим руке ми крваре...
4. Јадел спанаќ, не си ги измил забите и се кези некаде во друштво...
5. Јаде некоја крофна со крем, а кремот му се размачкал околу устата, брадата...
6. Лаже, а ти го знаеш тоа и му климаш со глава...
7. Се гребе за пари од кого ќе стаса...
8. Ти купува новогодишен подарок и среќен кажува дека го нашол на распродажба, мошне поволно...
8. На сред партија, му звони мобилниот, и дознавате дека е тоа Кочо од Различните...го кани некаде, заедно со Ребел од форумот...
Ако и ова не помогне, вие сте сериозен случај. Изменето од maria_magdalena - 09.Декември.2007 во 23:16 |
||
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Браво за постот Марија
![]() ![]() п.с. Mishell, јас сум токму ваков каков што ме опишува Марија, затоа побрзо преболи ме и не жали воопшто што не сме повеќе заедно
![]()
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Еве само еден мој совет како да преболите женска после раскинување:
1. Замислете ја како врши голема нужда во некое полско средновековно веце, притоа испуштајќи громогласни звуци и широко пространета арома на добро обработено гравче
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Еве неколку совети како полесно да го преболите дечкото со кој сте раскинале
![]() 1. Замислете го како се бричи, а цел се испосекол и крв му блика од образите.
2. замислете го како чачка расипан заб.
3. Замислете го како го чепка носот со долг нокт од мал прст.
4. Замислте го како се секне-но не во шамивче.
5. Замислете го сега како се чеша по задникот на јавно место...
6. Ве бакнува, а претходно јадел кромид...
7. Му смрдат чорапите...
8. Седите во ресторан, и чека вие да си го платите своето...
9. Се прави на Тошо додека вие гледате во некој златарски излог...
10. Фрла валкан веш, мокри пешкири, чорапи наоколу машината за перење
11. Седи по дома со скинати тренерки...
12. Гледа фудбал додека вие се утепувате од чистење...
13. Гледа по други жени-а анае дека го гледате...
14. Замислете го во сите оние омрзнати ситуации-а ако не помогне ни тоа, што да ви кажам...
|
||
|
||
![]() |
||
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
|
Epten brzo zaboravam,go pomnam ona sto miznaci i isto taka gi pomnam ubavite migovi so licnosti koi me pravat srekna...a za da zaboravam nekoj toj nekoj treba seriozno da i go ima zagorceno zivotot,a so ogled na toa sto jas mojot zivot najmnogu si go cenam i sakam...znaci....kratko trae |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |