![]() |
|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | |
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poveke vnimanie nasakanata e toa e ubav gest
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
za dvajca da prigotvis LAZANJI za tojca
neka ima i za utre- ham ednas jas - ham ednas ti |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Jas mislam dobar gest e i muzika pod prozor po moznost Marijaci
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Точно ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
karanfil nego ovoa so buketot me asocira kako nad grob da mi go stavas a ne za u vazna Изменето од Mona Liza - 05.Март.2007 во 23:30 |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nemaj gajle,kuklichke,...ke dobiesh se shto sakash,......najubaviot i naj golemiot buket,....i vazna za da me ovene brzo,...a,koj cvet najmnogu go sakash?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
sakame vazna i vo vaznata cveke neli brza ?
![]() Изменето од Mona Liza - 05.Март.2007 во 23:21 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
kazi mu Mona nie ponezniot pol sto sakame najmnogu
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
...izvini ama cvetot ne moze da go zameni bas nisto vo odnos so naj skromen poklon...toa e radost za zenata , makar i da e nabran od nekoja gradina vazno e koga e poklonet od srce...
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
brza zlato sakam cvet od tebe za 8-mi mart akoi e vozmozno toa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da,sekako mu dozvoluvam nautro toj da me probudi so kafe!
Toa mi e najromanticniot del od denot. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |