|
Мрсни вицеви |
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одлучила принцезата да се омажи за оној кој ќе ја задоволи 30 пати, доколку не успее во тоа тогаш му ја сечат главата. Се пријавуваат еден Германец, Италијанец и Блажо...
Германецот не можел да издржи повеќе од 10 пати и му ја пресекле главата. Италијанецот бил нешто подобар од Германецот, успеал 20 пати да ја задоволи но за жал и него му ја пресекле главата. На крајот доаѓа Блажо на ред. Тој како ја задоволувал така со креда си ставал цртки на ѕидот. Кога стигнал до 29-тата цртка прицезата му рекла:
- До 28 ли стигнавме? - Не, до 29! Принцезата повторно: - Лажиш, до 28 сме! Блажо изнервиран ги избришал сите цртки од ѕидот и и рекол: - Ајде пак од почеток. |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паднал некој човек на пуст остов.. .го нашле човекојадци и го прашале : Чунга лунга или смрт ? Овој не знаел шо е Чунга лунга па си рекол дај да пробам ...Го фатиле го е**ле 2 недели ..после пак го прашале Чунга лунга или смрт? - На овој му било преку глава и рекол Смрт ..А човекојатците : Чунга лунга до смрт. |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Рамче и вели на жена му Стојка:
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си доаѓа дома девојката и мајка и вика :
|
|
databis
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 177 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од databis - 11.Декември.2010 во 08:40 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Висока жена среќава џуџе на забава и игра со него. По кратко време гледа дека тој и се допаѓа и покрај висината, па решава да го покани на кафе. Одат кај неа дома, и по кафето, нормално, се спремаат да водат љубов. Џуџето и вели:
- Види, малку е поинаку кога водиш љубов со џуџе, па затоа ти треба да легнеш и да ги рашириш нозете, а јас ќе ти ги врзам очите со марама и ќе почнам. - Важи - вели жената и прави како што и кажува џуџето. По десет минути таа доживува оргазам по десепи пат и вика: - Уште еднаш... уште еднаш... - Ха! Ти мислиш дека ова е добро! Чекај да видиш што е секс кога ќе ја ставам и другата нога... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали жена може да забремени ако води љубов со друга жена? Може, ако другата жена не си ја измила убаво устата!
|
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robbie
Williams се доселил до станот на Блажо во Лондон. Првата ноќ Блажо око
не склопил, цела ноќ Robbie и неговото друштво свиреле и пееле...
Тоа се повторило и втората ноќ, третата ноќ Блажо лут тропнал на вратата на Robbie и му вели: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Раскажува секретарката како шефот ја замолува да и даде 5000 денари и да ја ебне.
Секретарката си помислува: Ајде, ќе ги земам парите и ќе избегам, он со спуштени панталони нема да успее да ме стигне. Прашува другарката: -И што се случи после? Гадот ми плати во монети |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди млад дечко на работа на брод и така работел цел месец и еден ден го среќава капетанот и го прашува:
- Како ти се свиѓа момче работава? А момчето одговорило: - Абе работава е супер, само што овде нема жени, а јас не сум навикнат без жена толку време. - Не грижи се вечер ќе има. Вечерта сите се собрале на палубата и почнале по ред да вршат работа на едно отворено буре во кое имало дупка. Кога завршиле дошло момчето кај капетанот и му рекло: - Капетане ова беше супер, јас би сакал утре пак да има. А капетанот му одговорил: - Ќе има и утре синко, не грижи се, ама утре ти ќе бидеш во бурето |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На огласна табла во Хидрометеоролошкиот завод биле запишани податоци за паднатиот снег:
- Пелистер: 8см - кашест. - Шапка: 12см - влажен. - Маврово: 16см - сув. Дошол Цветко и со креда допишал: - Цветко: 21см - тврд. |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Влегува човек со куче во кафич, седнува на шанк и порачува две чаши виски. Му ги дава шанкерот чашите и овие двајцата ги испиваат. Некоја девојка во кафичот зачудена се приближува до човекот и го прашува:
- Убаво си го научил кучето. Знае уште некој трик?? - Секако. Знае како да задоволи жена. Девојкава се заинтересирала како тоа кучево може да задоволува, па ги зема и двајцата за рака и ги носи во некоја соба позади. Се соблекува девојката, се мести убаво на креветот и чека кучево да ја задоволи. Арно ама кучево не реагира, само си го гледа газдата, па човеков изнервиран му вика: - Абе, глупо куче. Гледај сега, ова е последен пат како ти покажувам како се прави тоа! |
|
sneska_v
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечко влегува во аптека:
- Десет кондоми, ве молам! Аптекарката прашува: |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди лезбејка на гинеколог и и вика:
- Браво, ова е најчистата вагина што сум ја видел до сега. А лезбејката му одговора: - Па ми доаѓа жена 3 пати неделно! |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |