![]() |
|
Турбо фолк или не ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Автор | |
Anarhist ![]() Сениор ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Vinica Статус: Офлајн Поени: 471 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Interesni komentari - nema sto.
Slusam se, a bi sakal da gi prasam prefinetite decki i devojki od tuka dali nekogas probale da gi prevedat R&B i Rock tekstovite, ili barem poveketo od niv.
Se e isto - jebiga, samo nekoj se srami sto zivee na ovie prostori.
Sto e toa sto preci da se slusa Makedonska ili Srpska muzika, bez razlika dali e T.Folk ili ne???
Jazikot ili sto ?
Aj bas me interesira paralela okolu pejacite i pejackite od Zapadnite zemji koi ja neguvaat svojata muzika i vie t.e. nie ja slusame i pejacite i muzikata od ovie prostori???
|
|
![]() |
|
dalje ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
..... trustr the force young skywalker .... respekat a koj si ja ima muvata na kapata ... ograniceni,seljacaana itn hmmm !
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
abe ne e vazno dali e folk
vazno da e turboooooooooooooooooooooo |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ima tolku ubavi hitovi zabavni ..... i ubava makedonska muzika... otvoriv temi za da napravime pesnarici na zabavna i narodna muzika... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nade ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Definitivno STOP za Turbo folkot vo nasiveve kafici. Jas ama bas ic ne gi razbiram lugjeto kakva zabava gledaat vo taa muzika |
|
![]() |
|
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
taka e ve podrzuvam so zakon da se zabrani turbo folkot
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
НИКАКО!! ТОЈ КИЧ ТРЕБА ДА СЕ ЗАБРАНИ!! СЕЉАЧАНА САМО ЗА ЗАДОВОЛУВА СО ТОА !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
archer_MKD ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
i uste nesto...
dovolno sum se iznagledal pijani luge (emocionalno obzemeni od muzikata ako taka mozi da se nareci), i ne e nekoja ubava slika. nekoj spomna ogranicenost ili licemernost. OGRANICENI SE TURBO FOLKERITE! jas slusam intenzivno heavy metal... i me nerviraat komentarite od tipot : ej tie nekapenite, pojma nemaat od zivotot i mnogu slicni raboti... NEKA SI GI CUVAAT ZA NIV TIE RABOTI... oti od cickite na ceca nemaat nisto videno ponatamu. koj intelektualec slusa mile kitic ili bilo koj drug ? ako nekoj se luti od niv (TFZ) ic ne mi e gajle!!! pozdrav do site istomislenici |
|
![]() |
|
archer_MKD ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 29 |
turbo folk -> NE! (definitivno)
dobro bre luge... dali ne gledate deka ne otupija so taa muzika, i srbite i bugarite. Imaat mokni mediumim i normalno, nie, PRIMORANI sme da gi slusame, a zosto? zosto ne slusame MAKEDONSKI FOLKLOR??? oti kaj nas peackite ne se razgoleni ko nivnite, ili pak nemame pejac kako azis hahaha sekoj so svojot stav... ovoj e mojot |
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
no way
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
borce_stamenov ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 09.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
KOmentar: Koj go toa prv zapocna treba prvo da se ubie a potoa da se obesi....muzika bez nikakva smisla...a bogami i tie so\to ja slusaat...mislam dzabe komenari DEFINITIVNO NE
|
|
Pozdrav Borce...
|
|
![]() |
|
dalje ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 15 |
![]() Kako prvo da i se zablagodaram na Alexandra za nejzinata iskrenost ili da kazam realnost ! Moram da ti priznaam deka si vo pravo ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ne e vazno so e
vazno e da e TURBO |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
R-C-F ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
da tocno e mila jas sum turbofolk muzicar i mozam da primetam na moite svirki koi gosti doajdzaat
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |