![]() |
|
Брзо возење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Автор | ||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
..a toa rejtingot na "papucarot"...kako se odreduva...?jas so moite 46..mora da sum lider...
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
i do papuchite ne e ..se!...ima golem udel i ..."papucharot".
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
.....hmmm,so papucHi ne se trcHa.
![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
galenaa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4107 |
|
Ne ic ne ja sakam ,vozam poleka,a da me vozat brzo prvin ke se otepam od kocenje na patosot ko sovozac ,a posle ke pobaram da slezam
![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
sakam da me vozat brzo ama koga jas vozam ne preteruvam oti pregolema odgovornost saka...nedaj boze belja ti si kriv posle
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
...како ќе препознаеш muscle car lover ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
|
.......hmmmmmmm.......sakam brza voznja ,ama samo jas koga vozam
![]() ......moja max brzina.....195km/h
![]() |
||
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() |
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
![]() |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
|
не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Drlja, mnogu da go pozdravis drugar ti, i da mu kazis deka odbral najdobra kola. Aj ako mozis kazi mi so motor ima i kolku pari go fati
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Пред некој ден другар ми зема Wolksvagen Scirocco и пред се морам да кажам дека колата е БЕСНА
![]() ![]() се пуштивме да ја испробаме на булеварот Октомвриска револуција (пред Александар палас) и за 5сек крена 100км а достигнавме брзина од 250км на час...ЛУДИЛО...едвај голтнав плунка поради забрзувањето... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
SAKAM DA VOZAM BRZO
![]() ![]() ama izgleda ne mi doaga pamet ovaa nedela dignav 195 na KU - SK ne veruvav deka moze sega znam deka moze imam losa navika da vozam brzo i barem ednas da ja stisnam do kraj da proveram kolku ide potoa nekoja normalna voznja za mene e okolu 150 za avtopat gradska okolu 80 |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |