![]() |
|
Исповедување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sve k*rve u beogradu
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ohriganka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Nikoj ne znae kolku mi e tesko koga ne si kraj mene, kolku mi e tesko sto ne znam kako da ti kazam deka te sakam;
|
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Kako sto pochna ovaa ljubov spontano bez pocetok taka ke nema kraj, zosto ljubovta vo mene kon tebe e beskonecna.TE SAKAM
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Ova beshe mnogu iskreno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
m-free ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
LELEEEEEEEEEEEEEEE.....
OVA FORUMOV E LUDNICA.....
KAKVA DINASTIJA .......aleksis i kompanija....mozat na praksa da idat tuka...
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Jas znam deka ne e lesno so mene
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Poison^girl ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Znaj deka bez razlika na se sto se sluci i bez razlika na site solzi sto gi proleav za tebe jas seuste TE SAKAM. Ke zaboravam se sto mi napravi samo za da bidam povtorno so tebe.... Nemas pretstava kolku te sakam......
|
|
...THINK BIG-STAY SMALL....
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
vistinito , mi se bendisuva realnosta |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Da.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
.... togas nisto ne te pali.
Изменето од Dana - 31.Јули.2006 во 14:11 |
|
![]() |
|
uba bese onaa poslovicata od kokolje : koga goris vristi a koga ke izgoris ... zaboraviv kako bese |
|
|
|
![]() |
|
sweety13 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
PA NE ZNAE ZA SEGA POSTO KO NA PRIMER NE SME VEKE ZAEDNO |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
TE MRAZAM ZATOA STO SI TOLKU DOBAR. TE MRAZAM ZATOA STO SEKOJ DEL OD MOETO SRCE PATESE PO TEBE. JA MRAZAM TVOJATA ROMANTICNA DUSA ZATOA STO E KO MOJATA. GO MRAZAM TVOJOT ZAVODLIV POGLED. JA MRAZAM TVOJATA TEMPERAMENTNOST ZATOA STO POTSEKJA NA MENE. TE MRAZAM ZATOA STO ME GUSHKASHE KAKO STO SEKOGAS POSAKUVAV. TE MRAZAM ZATOA STO SE STO SAKAV DA DOZNAAM TI MI POKAZA.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |