|
Каква боја е вашата коса? |
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зашто да не се фарбаат?
Ако се фарбаш со усул и правилно ја одржуваш нема причина зошто косата да се упропасти.
А па цел живот да шеташ со една иста боја на глава, природната па колку сака нека е убава, ќе ти се здосади.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чекај малце... Од црно на плава. Директно? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
okica
Нов член Регистриран: 26.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se farbam znaci od 14 godini i se imam od farbi izprobano sekoja boja sekoja jacina na hidrogeni od najslab do najjak su se pravela vo dve nedeli od crna na svetlo plava i obratno od crna na crvena i obratno duri i lilava i veke mi se zdosasi eve nekoj mesec kaj so projde jas ne se farbam veke i za site onie koj sto imaat ubavi prirodni kosi bez razlika dali se plavi ili crni ili smegji preporaka i moj sovet e da ne se farbaat so niso pa duri ni so k'na ako znaete so e poso pke dojde vreme ke zalite sto ste si ja upropastile kosata so farbi :D zzz
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ќе ми стои бре, не ќе ми падне
Срц... не сум позер па да правам нешто затоа што му успеало на некој популарен... Би го направил чисто за мој кејф, ако успеам да ги издржам сите на моиве МОј стил си градам и ако не ми стои пак фарбање... секако, друга боја односно... можеби зелено е подобро или ... што знамм.... Изменето од volkswagen - 25.Февруари.2010 во 15:26 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахаа...биди сигурен ќе ти стои... |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да завршам со ова гимов и се удирам црвено или нешто така, ептен е впечатливо а и чупиштава е импресионирани од сулуди работи
|
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеа ми е оштетена и ми е нешто посветла.
Со боја на бадем би рекла. Иначе сакам да се фарбам црвено. |
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
направив радикална промена од црно...на... лош симптом... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како житно поле, некој клас потемен некој посветол...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Медова боја моментално, се стремам кон светло плава.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Crnokosa
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Античкиот
Сениор Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Урнебесно црна накај темно-гугушлија...
|
|
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
природна плавуша сум, така да немам потреба од фарбање
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |