![]() |
|
Предвидувања |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
prijatno popladne ... taka predviduvam ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
moze poveke odgovara REZONANCA ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
action-reaction
hehe ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Интуиција - чувство, претчувство, инстинктивно поимање;непосредно спознавање на вистината, без помош на опити и логични заклучоци; директно согледување, проникливост, остроумност.
Предвидувањата се производ на визиите на некои луѓе со надприродни способности ( или бар мислат дека имаат) |
||
![]() |
||
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
|
i jas mislam taka ![]() |
||
![]() |
||
|
fakt e deka postoi intuicija i deka nejzinata mok zavisi od poedinecot
toa e edno od prasanjata sto sovremenata nauka uste ne dala soodveten odgovor neznam dali veruvam vo predviduvanja, no ako veke toa e mozno, smetam deka intuicijata ja "vrsi" celata rabota |
||
![]() |
||
|
imam zabelezano deka covek moze: 1. da ceka da mu e ubavo - pa da zapee ... ili 2. da zapee - pa ke mu bide ubavo ... !!! neznam od koja pricina ljudjeto obichno cekaat pod 1... a organizmot funkcionira podednakvo i na dvata nachini ... zatoa podobro : ZAPEJ - PA DA TI E UBAVO !!! recetpti: - pusti si radio .... i pej - zemi armonika; gitara; mandolina ... i pej - ako nemas instrument zemi dajre ... i pej .. - ako nemas ni dajre ... zemi plastichno sise ... i pej i ke imas nova idnina ... sto se odnesuva do predviduvanjata ... ako site peat ... predviduvanjata se pogresni ... jas predviduvam deka sepak odime vo pravec na pej i ke ti bide ubavo ... moze treba edno takvo zdruzenie ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
Сподели ја со нас ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
misterious ![]() Нов член ![]() Регистриран: 24.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
|
И јас не верувам многу во предвидувања и предскажувања ама сепак има една случка поврзана со мене на некој начин што ме застрашува и ме тера да мислам на спротивното
![]() |
||
![]() |
||
|
Ima dva izlezi na ovaa tema ... 1. izlez Onie koi ja stvaraat idninata 2. izlez na onie koi ja dozivuvaat idninata Jas poveke sakam da izlezam niz prvata vrata ... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
|
pa ja ne veruvam u predviduvanje...ama nostradamus predvidel mn raboti so se slucile...i toa me tera da si go smenam mislenjeto
![]() |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
||
![]() |
||
|
ууу грозно, баница да му испече, уф ке повратам...
![]() едниствено релевантно предвидување за мене книгата Откровение. |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
.................a,posle da najdesh nekoj ,.....i banica da ti ispeche,..so urdata,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |