IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Интернет
  Активни теми Активни теми RSS - Срамота!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Срамота!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
Автор
Порака Обратен редослед
ZokiBoSS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 240
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZokiBoSS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2006 во 18:19
Нема врска на кој е и на шо е форумот.. Вистината е таа, сите си ја знајме, само си ќутиме.. И арно ни прават.. Кога мт-нет ги крена цените, сите се исфорсирафме, он нет ке направи подобар интернет, ке направи ова, ке направи она .. И шо добивме.. Истиот интернет само wireless .. за истата цена.. Само тоа е.. А те*е ти е супер интернетот, скоро 1 Мегабајт во секунда, тоа е премија за нас.. Поздрав
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
Кон врв
Macedalien Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2005
Локација: France
Статус: Офлајн
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2005 во 00:02

Плаќам само 29,99 € за неограничена фиксна телефонија (буквално можам да отечам на телефон), имам 400 телевизиски канали во нумерички квалитет и неограничен интернет чиишто карактеристики се следните :

Со вклучен сервис телевизија :

Downstream 7506 Kbps (938.3 KB/sec) 8106 Kbps (inc. overheads)
Upstream 876 Kbps (109.5 KB/sec) 946 Kbps (inc. overheads)

Без сервисот телевизија :

Downstream 7538 Kbps (942.3 KB/sec) 8141 Kbps (inc. overheads)
Upstream 880 Kbps (110.0 KB/sec) 950 Kbps (inc. overheads)

Во Македонија овие цени ги нема. Зошто е тоа така и како е можно во земја како оваа во којашто живеам со 10 пати повисок стандард од Македонскиот да плаќам помалку одошто таму?

Ај повелете искажете се : знаеме дека оваа тема е многу чувствителна.

П.С. Знам дека форумот е продолжена рака на МтНет и дека некои од членовите ќе се обидат да ми противречат ама факт си е факт.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.