|
Коренот на терористичката исламска идеологија |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E pa coveku, zarem ne gledash deka toj e ukoren javno.
A ti so seta pamet go obznani onoa shto ti beshe upateno samo lichno tebe... i go napravi javno. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
el_kevser
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger: Nadvor si od temata "Коренот на терористичката исламска идеологија".
mesii aj bidi realeen ,, jas navistina sum nadvor od temata no ne sum samo jas aj poglednii malce podobro koje nadvor od temata , zosto ne go ukoruvaas eden clen od forumot , koj vo sekoja temaa go koristi sekogas istata terminologija. |
||
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spirose, ajde zauzdaj si gi malu konjite, oti koga tie jurat zaslepeno vo galop mozhe lesno da se padne i da se povredi...
Ako se proklamirash kako hristijanin koj ja znae Sovrshenata Vistina togash barem odnesuvaj se taka. Ne predizvikuvaj, ne navreduvaj, ne sudi, ne baraj reski bo tugjite ochi i ne poagjaj na krstonosni vojni. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БОГУ Фала и Слава, немаш никаква потреба да ти биде жал за мене! Храбро напред, јуначе! Што ти лежи на срце, тоа извадиго и на “сонце“! Критизирај, карај, викај, тропај, лутисе, ... се' што мислиш дека не е во ред кај спирос - но и кај другите - тоа кажиго. За арно и за убаво да ни послужи на сите! Храбро! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕДИНСТВЕНИОТ БОГ е лично во отелотворението на Неговата Совршена Мудрост! На ЕДИНСТВЕНИОТ БОГ не му требаат нити партнери, нити помошници, ... но нити лажни верници, бидејќи ТОЈ Ја има Својата Совршена Мудрост, Која за спасени на сите Ја отелотвори во Исус! Исус кога Ја поклонуваше својата Глава, Тој тоа го правеше само на ОНОЈ СОВРШЕН БОГ (Отецот на Совршената Мудрост) Кој што е лично во Христовото Прачисто Срце! Следбениците на ЕДИНСТВЕНИОТ БОГ и Совршениот Ислам се поклонуваат само на ЕДИНСТВЕНИОТ во Срцето Исусово, а некои други пак се поклонуваат зад задниците на љубоморните кyраиши, кои неможат да се помират со фактот дека ЕДИНСТВЕНИОТ БОГ најголемиот дел од пророците ги издигна баш во народот Израилев, за во даденото време под верното срце на Марија Дева (исто така мома еврејка) да Ја инкарнира Својата - за сите - Спасителна МУДРОСТ, Која немаше пролиено нити една капка крв ! Сите вистински пророци упатуваа на ЕДИНСТВЕНИОТ СОВРШЕН СПАСИТЕЛ, Кој лично е во Исус! Од Тој, преку Тој и за Тој БОГ и Ислам живееме и за ниеден друг! Лека ноќ п.с. Никогаш никој нека не заборави, дека Единствено преку Неговата Мудрост (Неговата Милост) - Која е отелотворена во Исус - човекот станува удостоен, но самиот од себе ниеден човек (никој и никогаш) не може да е достоен!
Само напред, јунаци! Изменето од spiros - 12.Мај.2011 во 23:47 |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti go napravi forumov kako slikovnica, zatoa ne zameraj im na drugite. A toa sto se rasfrlas so bombi tuka, samo gi potvrduva nekoi od rabotite koi se iskazani tuka na forumov. |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
el_kevser
Сениор Регистриран: 12.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 832 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
))))) toa sto velis deka e edinstveniot spasitel,,, toaa e vase veruvaanje no ne deka i islamot toaa go veli , prestani so tiee filozofii ,, ako isus e vasiot spasitel, sto e spored vas otecot ? sto mislis koj e pogolem otecot ili isus? zamisliii samo na nego se poklonuvaate , a samiot isus se poklonuvaal na otecot.)))))). pofotrno ke ti kazam ne zboruvaj vo ime na islamot zs ne poznavas ama bas nisto , vo islamot isus e samo bozji verovesnik no ne sin kako sto na vas vi prilegaa , i vo islamot nema teror . i nasisltvo . e takaa ako vam vie pravecot vo isusosvoto pracisto srce, nam ni e pravecot kon ediniot bog , i na nego se molimee i od nego pomos baraame .isus nitu e bog nitu e negov sin , , na bogaa niee ne mu prepisuvame partnersvo i drugarstvo . samiot zbor islam znaci da se bide pokoren potcinet kon boga. ,, mislam deka me razbiras ne si ti dostoeenn da ni kazuvaas za sovrseeniot islam objasnuvaajsi za tvojot sovrsen hristijanizam. nie svedocime deka samo bog e eden i deka toj nema priduznik, nitu partenr , a isus muhamed, , abraham, i site drugi se samo negvoi robovi i niegovi verocesnici ,, Изменето од el_kevser - 12.Мај.2011 во 22:16 |
||
kazuvajte ja vistinata kolku i da im e gorcliva na lugeto
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, тоа беше конкретно за овој Мајкл што сака да ми го преобразува егото и црта крстови по форумов! Море فتوى (фатва) ќе му ставам, па ќе види тој како немало abum darum kabum buuuuum А на овој модераторов, нуклеарен напад му се спрема за последниот пост! Изменето од spiros - 12.Мај.2011 во 22:23 |
||
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dali imate zabelezhano lugje koi se samodeklariraat kako bogoljubivi, Hristovi sledbenici, produhoveni, prosvetleni... koi postojano se izrazuvaat so najblazheni zborovi, a gi mrazat site drugi koi ne se isti kako niv ?
Dali imate zabelezhano kolkava e prelesta kaj onie koi se smetaat za najbliski do Boga i koi tvrdat deka najmnogu go obljubile Hrista... kako so radost go reklamiraat svojot sentiment megu blizhnite, kako se samopostavuvaat za Bozhji proroci maftajkji so Pismoto i proglasuvajkji oti desnata strana od Boga e rezervirana tokmu za niv ? Takvite lugje sekogash na usnite nosat blagi i bogougodni zborovi naucheni napamet od svetite pisanija, a zad grbot drzhat bombi ... Poentata na temava e rasvetlena na nachin koj veruvam deka nitu nejziniot avtor ne ochekuval deka kje bide taka efektno storeno. Изменето од Messenger - 12.Мај.2011 во 15:04 |
||
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epten hristijanski - ljubi go blizhniot svoj kako shto se ljubish sebe si ... ne gi sudi drugite da ne ti bide sudeno i tebe... izvadi ja gredata od svoeto oko pred da ja posochish reskata vo tugjoto...
|
||
|
||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve go najdobroto...pristignuva, ide, ide... ama ne se vide! A ona - abum darum kabum buuuuum za "greshnicite" li e??? Dokolku ne se "pokajat i obrnat"??? Изменето од viktorija123 - 12.Мај.2011 во 12:39 |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
spiros
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да! Исус Христос е таа Инкарнација на Совршената БОЖЈА Светлина, Која никогаш небила корен на насилство, тероризам, ... животонепријатен милитаризам! Изменето од spiros - 11.Мај.2011 во 23:35 |
||
||
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |