IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 100>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Статус: Офлајн
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Ноември.2015 во 23:05
DI i ti izgleda nema da ostanes nastrana od slucuvanjata....kako posledica na dogovrot od Przino Selo.Nekoi clenovi odamna si podnesoa ostavka.загриженост
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Devojcence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Март.2015
Локација: Skopje
Поени: 497
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Ноември.2015 во 00:07
Idividi nevina sum zimi se.
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2015 во 09:21
Drag idividi . Ova devojcevo do rani zori se s.... za da dojde do zaklucok deka treba rabota .....
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2015 во 07:30
Drag idividi od sex ne se zivee. Treba da se ide na rabota i da se zarabotuva.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Ноември.2015 во 04:42
Drag idividi ne mi trebashe kafeto kasno da go pijam cela vecer nemozam da zaspijam.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2015 во 02:47
Drag idividi ubavite krusi svinjite gi jagat, ne za gjabe se reklo.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2015 во 03:02
Drag idividi baram decko. Site zainteresirani vo lp neka mi pisat neka ne se sramat :)
Кон врв
Kastro Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2008
Поени: 11937
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kastro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Октомври.2015 во 21:34
Drag idividi ,debelion komsija od dolu pak lomoti i me remeti , koga ke mu se simnam od sto e debel edvam ke se pomrdne ne pa da moze da mi izbega , ko ke mu vlezam ,ke se chudi sto go snaslo , od strav da ne vikam na cel glas pa komsii da cujat i da doznaat za necistoto mu dupence odma so kafe ili chajce ke me nudi плазење
Vistinskiot maz ima edna Lavica …a ne, stado od ovci…(ovcite na ovcharite)
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2015 во 22:02
Drag idividi ucam a mi se seta negde na kafe
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2015 во 19:49
Drag mene nikoj ne me saka :(
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2015 во 17:35

Драг Идивиди, те изгњавив денеска. бакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2015 во 19:59
Drag idividi sama doma :)))
Кон врв
evangeline Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Август.2011
Локација: Naxos
Поени: 6759
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај evangeline Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2015 во 04:46
Драги,
Поминаа два месеци без фудбалерчето наше..
Уште психава ми е пореметенатага
Не знам друго што да ти кажам, во последно време сум без зборови, дури и невообичаено за мене, цел ден да не прозборам на никого..
Треба да прекинам да поминувам од таму, може нема да сум толку потресена..
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел.

Being RICH
is not about how much you have,
BUT about how much you GIVE

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Devojcence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Октомври.2015 во 22:14
Drag idividi se manipylatori be nek si tit mater. Kako be taka? Ili tie mnogu ubavi i pametni se ili obratno. Bitno nesto ne e ko sto treba. Dokaz forever alone.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,391 секунди.