|
Софи Караќаева |
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Автор | |
NaturalBlonde
Група Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па убава е, ама ми делува некако многу вештачко
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
Dorian_22
Нов член Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дефинитивно си во право!!! Женава си отвора теми за самопромоција. Колку бедно...Сигурно е тешка простача, нешто слично како Елена Роза, што зборува на телевизија на тежок српско-скопски сленг...:)) |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мореее, како па јас западнав овде?
Ајде чао! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сама си отвора тема оф леле нарциси
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja znam zenata
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekoja cest za dospozata...ama jas se vosh*tuvam na uspesni , pametni zeni koi umeat da gi "nosat" svoite nedostatoci...koi ne gi ni primetuvate ..
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
богами Кали, оваа работи... на себеси... ама не е убава - барем мене не ми е - вештачка е целата...
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So ve gledam cudni, se prasuvate so sto se zanimava: pa da bides ubava neli e seriozna rabota?
Trcanje, vezbanje, frizer, masazi, manikir, pedikir, soping, taa raboti i povekje od 8 casa dnevno. Ubava zena, priznavam, ama nasabajle da se vidime koja e poubava |
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема што да ја анилизираме таа ти е само да земеш и да ја ставиш дома во некој ќош како пластично цвеке |
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ииии голема работа била убава, па јас сум поубава од оваа па никому ништо
со денешнава фотографска технологија и надградба на коса сите изгледаат ко фотомодели.
Со среќа нека и е со што и да се занимава, ја мислев на гз ќе паднам кога ќе ја видам
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја имаше два пати на фаци и ја нарекуваат џет сетерка и сега подготвува некоја емисија на А1 со содржина као демек познатите фаци во мкд како се снаоѓаат на село... |
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А живее со сопруг и син од прв брак, а? Во луксуз...
А ја тука го трпам мојов...за ништо, ама јбг, немам силикони на гради и нос (така прочитав во воведот на нос). Живим за љубав Изменето од maria_magdalena - 26.Октомври.2009 во 14:47 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога некои идни археолози ќе ги ископуваат гробовите од нашава силиконска цивилизација ќе се чудат од што материјал биле направени жените
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе маживе се будали, нив не ги занима веќе дали е нешто пластично или кожно, што понадувано-поубаво.
Ех кај отиде светов, земја нема да ги разложи овие тела, но најпосле што е битно кога ќе умре, битно е овде да си лепа. |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |