|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 678910 37> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne ti prostuvam!ete taka..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti prostuvam, ama samo na zborovi...
|
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Простувам,ДА.Ми треба може некогаш повеќе време.Не во смисла дека времето лечи се.Нелечи,но,ме учи како да живеам со новонастанатата ситуација.Простувам ДА.Зашто?Затоа што животот е прекраток за да се полнам со негативна енергија и негативни емоции кон било кој.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
често простувам...и заборавам...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма не им простувам, а истото што ми го направија на мене да им се врати троструко
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti prostuvam sto lesno me izbrisa od tvojot zivot
|
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako molcis - molci od ljubov.
Ako zboruvas - zboruvaj od ljubov. Ako predupreduvas -predupreduvaj od ljubov. Ako prostuvas- prosti od ljubov. |
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka, ne e prostuvanje ako ne se zaboravi.
Potpolnoto prostuvanje e koga zbidnatoto se brishe od nashiot um kako voopshto da ne postoelo, koga povekje nema da se sekjavama na nego... toa e vistinsko i potpolno prostuvanje. Toa e zboguvanje so nasheto sekjavanje za odredena sluchka koja e povrzana so nekoja lichnost. Изменето од Messenger - 06.Јануари.2010 во 20:13 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AMA....ti bese kreten sega ke bides drug
AMA...jas te sakam samo malku si mi cuden AMA ...sozto ne me sakas? AMA....jas ke se popravam od utre Prostuvanjeto koga veke sakame modernizam treba da go zaboravime Ne znam zosto gi povrzuvam tie dva zbora....AMA=TI PROSTUVAM |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozam da prostam ama ne i da zaboravam
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
......
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vremeto na romantizmot e istorija...kade e segasnosta?
Vo nasiot egoizam i nemokta da slusame? Vo nasata nemok da se spravime so predizvicite? Nemanje na volja ili...nesto drugo? Ili...IMATE LI PRIJATELI? |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Премногу е краток животот, за да им вратиме на оние, кои што ни вртат грб........... затоа треба да се простува... но тоа треба да биде искрено и од срце.... а не само колку да се каже, еве ајде ...Ти Простувам...
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ti prostuvam i nema da ti prostam nikogas.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |