|
Зошто веднаш туш после сексот |
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Автор | |
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е па во право си и ти , ама ако е во доцните 4асови пред спиене , мнооогу ми е мака да станвам после да се туширам и сли4но. Знам дека не е хигиенски и дека зву4и гнасно , ама наи4есто она ке ме подзабрише малку колку да се ре4и со марам4ина , и туширане сабаиле пред да одам на работа...
|
|
си биле две патики особено левата
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости , не мора да зна4и, йас обожавам после секс под исто кебе да си заспиам гол и гушнат со девоиката ммммм многу си йа сакам
pa ne bi predlozil da zaspies higienski bolje tus prvo belo pranje mnogu mirisa!a i bakterii sodrzi 1000%
|
|
Srna
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto
|
|
Srna
|
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
глупости , не мора да зна4и, йас обожавам после секс под исто кебе да си заспиам гол и гушнат со девоиката ммммм многу си йа сакам
|
|
си биле две патики особено левата
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obavezno:)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zatoa sto e higienski!!!! mnogu ednostavno pa i pod tus mozeat interesni desavki a i moze 2 partija
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa poslem e dobro da za opostanje a i plus licna higiena:)
MOra tush za da se oladi paklenata mashina ...koja raboti na 10000 obrtaja u minuta...kako inace da se razladi motorot ???
tecen azot bratce:) nema ladenje:) ima zamrznuvanje:)
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sosto....pa moze i pred seksot toa da se sluci kako eden vid predigra.....neli toa e pas super ....a posle seks tus e dobro za opustanje
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOra tush za da se oladi paklenata mashina ...koja raboti na 10000 obrtaja u minuta...kako inace da se razladi motorot ???
|
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne sum za tush odma....
|
|
|
|
Caligula
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi kolku se izberbateni lugjeto...ali nemora tush odma.
|
|
http://www.myspace.com/boldrik
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dodusha u pravo si,bitno sexot da e dobar |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што ако тушот или излежавањето е само превземено од медиумите, филмови, книги ... Секој ќе си прави како му одговара. Не дека јас сега топлам вода и чекам, оп, па после под туш. Или ако нема топла вода нема ништо од забавата. Опуштете се луѓе. Понекогаш ми е подобро да се излежавам сам. Она оди под туш и јас си лешкарам 5 минути, како да спијам на облаци! Понекогаш јас одам под туш, жена ми се излежава.
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taka da
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |