Зошто веднаш туш после сексот
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: Интима
Име на форумот: Секс
Опис на форумот: Неисцрпна, најчитана... најжешка тема...
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=1658
Датум на принтање: 27.Ноември.2024 во 02:12 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Зошто веднаш туш после сексот
Постирано од: vatrena
Наслов: Зошто веднаш туш после сексот
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:14
Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme da se izlezavam so nego vo krevet....
Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi nesta.... kazete..
-------------
|
Коментари:
Постирано од: v i v i
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:19
pa obicno e higienski a i site obicno brzame posle toa nekade....zatoa vatrena se tusirame...sto zmam ustavri...toa pvo mi padna na pamet...
------------- tuka nekade....
|
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:21
ne..kazuvam...za...higijena..ne...svati..
-------------
|
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:22
toa si e takva navika . PRIFATI JA
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:30
i jas mislam deka mu e anvika vatrena, ama ako ti smeta poraboti da ja promenis barem na momenti..cisto za tvoe zadovolstvo...
|
Постирано од: babyy
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:35
Мене ми е пологично после секс да станеш да се истушираш па после да се вратиш на мазење,можеби мазејќи ке ти се пписака уште еднаш па подобро е да бидеш спремна и чиста
------------- http://www.glitterkiss.com">
|
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:41
nema pravila baby...
|
Постирано од: lavica
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:43
da ti kazem naj iskreno nie toa zaedno go pravime i pred i posle sex ,no ako tebe ti smeta toa sto toj toa go pravi vednas po sexsot mislam deka treba da mu predlozis prvo malku da si pomuabetite, a potoa zaedno da pojdete pod tus mozebi ke prifati.
------------- sm
|
Постирано од: babyy
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:51
Нормално дека нема правила,секој прави онака како што му одговара јас само кажав како ми е мене пологично
------------- http://www.glitterkiss.com">
|
Постирано од: mikus
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 09:53
lavica напиша:
da ti kazem naj iskreno nie toa zaedno go pravime i pred i posle sex ,no ako tebe ti smeta toa sto toj toa go pravi vednas po sexsot mislam deka treba da mu predlozis prvo malku da si pomuabetite, a potoa zaedno da pojdete pod tus mozebi ke prifati. |
se soglasuvam
no edno da kazam
posle dobar sex ne se potrebni muabeti
a da lezime dolgo dolgo dolgo ubavo e
------------- Unidentified Flying Object-- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba ,neka i taka nee nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas
|
Постирано од: Barbika
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 10:07
Da da lezime dolgo dolgo
pa moze i povtorno i povtorno
se do utrinskite casovi
pa posle moze i tus...
-------------
|
Постирано од: maja
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 13:16
Posle dolgo lezenje po sex pa tush.Ama vatrena glupo nekoe pravilo ima tvojot pa sto mora vednash???
------------- [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
Постирано од: Sindi
Датум на внесување: 28.Септември.2005 во 20:32
zatoa sto:posle edna recka odis na druga i taka se povtoruva nekolku pati a za sekoja druga recka treba da si cist
------------- Sindi
|
Постирано од: veda
Датум на внесување: 29.Септември.2005 во 03:22
Mnogu ste mi cudni!!!!!!!!!!!Nekako seco ova malce go izvestacivte pa se razbira deka ima i mazenje i dopiri i iskreni zborovi i iskri uste pogolemi i tusiranje se razbira,jas smetam deka se sto ti smeta treba da se istaknuva inaku si se pokalliva-me razbiras(se gusis koga kutis).
|
Датум на внесување: 29.Септември.2005 во 08:16
maja напиша:
Posle dolgo lezenje po sex pa tush.Ama vatrena glupo nekoe pravilo ima tvojot pa sto mora vednash??? |
glupavo pravilo i navika.se osekam iskoristeno kako da sme dalecni a ne bliski brakni partneri.
-------------
|
Постирано од: oktopod
Датум на внесување: 29.Септември.2005 во 19:04
Posle seks izlezavanje.Tus moze i sabajleto.
------------- osumkrak
|
Постирано од: rebeka
Датум на внесување: 29.Септември.2005 во 21:59
vatrena напиша:
Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja
normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova
pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj
smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj
vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme
da se izlezavam so nego vo krevet....
Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za
podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi
nesta.... kazete.. |
KAJ NAJDE TAKOV MAZ.NE ZNAE DA UZIVA!!!
-------------
mnjkl
|
Постирано од: Garfield
Датум на внесување: 30.Септември.2005 во 09:51
Jas sakam da se izlezavam posle seks, no, ponekogas mora tus, ako sum isposvbrsavbal sekade, zapoten oanak, miris na muskojna ne mi preci, ama srsoj po plafon, zidoj, kreveti, masi....! Baska nemojkte da mi kazete deka zenite ne trcaat pod tus, najcesto tie poveke trcaat, mazenje 5 min i posle pod tus. Im preci mirisot na zapotena pazuva, hehehe!
------------- The cat...always lands on her feet, regardless!!
|
Постирано од: Maki
Датум на внесување: 30.Септември.2005 во 12:39
Mislam deka si vo pravo.Mnogu e dobro koga posle eden zezok sex,da se prodolzi so muabet,mazenje,baknezi i dr.Toje mnogu preokupiran so higienata,ednostavno ne ti e pogoden.CAO
------------- Maki
|
Постирано од: Ghost
Датум на внесување: 02.Октомври.2005 во 14:17
Постирано од: MisIcA
Датум на внесување: 29.Јануари.2006 во 19:29
Barbika напиша:
Da da lezime dolgo dolgo
pa moze i povtorno i povtorno
se do utrinskite casovi
pa posle moze i tus... | Da da lezime dolgo dolgo pa moze i pak do sabajle, KUL!
------------- [IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina
|
Постирано од: brmm
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 01:01
Pa pod tus.. higiena malku..site tie leplivi polutecni fluidi mora da se isperat od teloto, a i + uste nekolku partii pod tus ne e loso... dobro de ne mora pod tus..u dzakuzi kadice moze
-------------
|
Постирано од: NRGMKD
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 01:50
Хммммммммммммммммм!!!! Абе ако ме фати мрзата не стануем па што сака нека биде!!! Инаку хигиена секој си поштуе мислам НЕЛИ?!?!?! Ама ако ми е убаво да си полежам и ќе си полежам па на крај краева кој ме брза за под туш!!! Е сеа таму што се дешава не ви кажувам!!!!
------------- The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
Постирано од: mende
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 17:19
pod tus zosto velat bilo dobro za xigienata ako izdrzis da se istusiras ako ne ne
------------- mbm
|
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 19:01
френки напиша:
Posle seksot me tera na dremka, i najcesto zaspivam kako bebence. Se tusiram utre sabajle.
|
E sea pa i toa ne ti e bas najhigienski!!! Ja ako ostaam do sabajle i pecurki ke mi niknat!!!
------------- The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 19:10
Gi sitkam, i suseni i marinirani!!! Piceriive krs praat so moi pecurki!!! hihihihi, samo da znaat od kaj se gi "beram"!!!
|
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 19:17
френки напиша:
E , aj posle makedoncinjata ne bile snaodlivi, a.
|
Se za pari!!! Nemastija!!! Ionaka ne jadam pici!!!
|
Датум на внесување: 30.Јануари.2006 во 19:43
френки напиша:
Aaa, kraj, i jas poveke ne jadam pic(k)i !!
|
Zasto be momce!!! Probaj bas se dobri!!!! A sto mislis ti!!!! A vo tostovite sto gi jades od koi pecurki ti stavaat!!!!!
|
Постирано од: samanta
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 11:26
tus vednas posle seksot, znak za ????
|
Постирано од: kokolo
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 11:33
znak za ushte eden seks pod tush
------------- ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 11:34
malku pedanterija mi mava mene
|
Постирано од: only_me
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 12:53
Znak deka nesi ja izgasil dobro devojkata:-)))
|
Постирано од: Dana
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 12:53
kokolo напиша:
znak za ushte eden seks pod tush |
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 12:58
koga ke razmislam podobro...moze uste eden pod tus....
ama so topla voda....
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 12:58
Dana напиша:
kokolo напиша:
znak za ushte eden seks pod tush |
|
имаме согласност овде , па зошто да се гасниме кога може тоа да трае
|
Постирано од: natalija
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 13:25
Ладен туш е знак за педантерија??? па нормално ке се иде под туш, кој топла кој ладна зависи кој од што се релаксира и собира енергија
-------------
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 13:29
Порано, некако нон стоп трчев под туш, после секс, ама сега некако повеќе се излежавам!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Постирано од: Eleni
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 13:36
Temata veke ja imame pa postovite se prefrleni ovde
------------- Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:07
posle seksot ne sakam odma tus, sakam malku leskarenje , edino ako se isprljame mnogu hahahahah
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: blue
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:08
heki
e ne ke si go rasipuvas kefot trcajki vo toalet hahahhahaa
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:12
ma ne za toa negoo hektor saka malku da go oseti mirisot na ljubovta
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:23
Ja bi da pocnam so tush,onaka zaedno dvajcata...
------------- Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:26
taka da
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 14:52
А што ако тушот или излежавањето е само превземено од медиумите, филмови, книги ... Секој ќе си прави како му одговара. Не дека јас сега топлам вода и чекам, оп, па после под туш. Или ако нема топла вода нема ништо од забавата. Опуштете се луѓе. Понекогаш ми е подобро да се излежавам сам. Она оди под туш и јас си лешкарам 5 минути, како да спијам на облаци! Понекогаш јас одам под туш, жена ми се излежава.
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Датум на внесување: 08.Јуни.2006 во 15:22
Dodusha u pravo si,bitno sexot da e dobar
|
Постирано од: Caligula
Датум на внесување: 09.Јуни.2006 во 15:08
Zavisi kolku se izberbateni lugjeto...ali nemora tush odma.
------------- http://www.myspace.com/boldrik
|
Постирано од: oblachinja
Датум на внесување: 01.Јули.2006 во 21:59
i jas ne sum za tush odma....
-------------
|
Постирано од: nindza
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 19:28
MOra tush za da se oladi paklenata mashina ...koja raboti na 10000 obrtaja u minuta...kako inace da se razladi motorot ???
------------- OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
Постирано од: Betty
Датум на внесување: 05.Октомври.2006 во 19:36
e sosto....pa moze i pred seksot toa da se sluci kako eden vid predigra.....neli toa e pas super ....a posle seks tus e dobro za opustanje
------------- Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 09:30
pa poslem e dobro da za opostanje a i plus licna higiena:)
MOra tush za da se oladi paklenata mashina ...koja raboti na 10000 obrtaja u minuta...kako inace da se razladi motorot ???
tecen azot bratce:) nema ladenje:) ima zamrznuvanje:)
|
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 11:13
Zatoa sto e higienski!!!! mnogu ednostavno pa i pod tus mozeat interesni desavki a i moze 2 partija
------------- http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com
http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion
|
Датум на внесување: 06.Октомври.2006 во 11:55
Постирано од: QT_boy
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 16:45
глупости , не мора да зна4и, йас обожавам после секс под исто кебе да си заспиам гол и гушнат со девоиката ммммм многу си йа сакам
------------- си биле две патики особено левата
|
Постирано од: Srna
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 16:53
i jas isto
------------- Srna
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 17:14
глупости , не мора да зна4и, йас обожавам после секс под исто кебе да си заспиам гол и гушнат со девоиката ммммм многу си йа сакам
pa ne bi predlozil da zaspies higienski bolje tus prvo belo pranje mnogu mirisa!a i bakterii sodrzi 1000%
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 17:41
plamenko напиша:
pa ne bi predlozil da zaspies higienski bolje tus prvo belo pranje mnogu mirisa!a i bakterii sodrzi 1000% |
е па во право си и ти , ама ако е во доцните 4асови пред спиене , мнооогу ми е мака да станвам после да се туширам и сли4но. Знам дека не е хигиенски и дека зву4и гнасно , ама наи4есто она ке ме подзабрише малку колку да се ре4и со марам4ина , и туширане сабаиле пред да одам на работа...
------------- си биле две патики особено левата
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 17:43
ti si zanes:()
golem si si:) jas barem taka mislam mi mirisa gadno mi e
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 23:17
Aman be ti, ama se gadis..
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Постирано од: buceslatko
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 23:47
PA HIGIENSKI E TAKA...
KAKO DRUGO...
GADNO E AKO NE SE ISTUSIRAS...
------------- Read an cry!!!!!
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 23:48
Da, ama ovoj samo za belo pranje zbori
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Постирано од: buceslatko
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 23:55
PA MOZE IMA GAAADNO ISKUSTVO COVEKOT SO TOA...
------------- Read an cry!!!!!
|
Датум на внесување: 24.Октомври.2006 во 23:56
|
Постирано од: bojan81
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 02:00
Мое мислење е дека правила во сексот нема. Секој си прави она во кое ужив ако некој сака да се истушира па после да се тушира тоа е негов проблем ако некој тоа не го сака пак е негов проблем, важно е двајцата партнери да уживаат јас мислам дека проблемот не е до туширањето туку до други работи. Јас на пример сакам да се истуширам но девојками несака па останувам лежам со нејзе, а не верувам дека би имало проблем и ако станам. Што е важно тоа кога имаме прекрасен секс.
-------------
|
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 14:11
mene ne mi izgleda bas taka moze i cigara posle sex i dr da ne komentiram mnogu
------------- Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 14:23
abe sekoj si imas svoja kiselina mojava sperma leci bubulici ako e za toa:)
a zboram za belo pranje zasto ne zanm mnogu mi mirise ne deka se gadam ne mi e ubavo sakam cist da bidam barem toa mesto treba povece higiena da se odrzaqva
|
Постирано од: Drlja
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 19:16
ne znam za drugite forumdjii, ali za ovaa tema ima pravila: ako se e..s konstantno so razlicni ili si imas f**k baddy togas tusot posle sex e neophoden t.e. toa e cista psihologija, gledas da go izmies so h2o toa sto ne go cuvstvuvas del od tebe, a inaku dokolku se raboti za nekoj sto ti e stvarno blizok i kon koj gais nekakvi cuvstva togas after the sex nezamenlivi se pregratkite,baknezite, sekoj nezen dopir i sepot,blablabla itn. Taka da vatrena sea ti vidi, postoi i edna parnica koja se vika RAZVOD
|
Постирано од: ddddd10
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 22:32
vatrena напиша:
Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja
normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova
pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj
smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj
vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme
da se izlezavam so nego vo krevet....
Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za
podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi
nesta.... kazete.. |
toa e najgolema glupost
pred i posle sex ne treba da se odi pod tus
sexualen miris ovozmozuva prava erotika i vrvno sladostrastie
ama koga ima glupaci,sto da pravis
------------- xyz
|
Датум на внесување: 25.Октомври.2006 во 22:40
znaci ebesh pa spiesh
pa se razbudish
pa se tushirash, pa se meshash so lugje be. kako ke se meshash so narod ako ne si tushiran breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
|
Постирано од: pasko
Датум на внесување: 26.Октомври.2006 во 10:37
Pa nemora odma tus posle seksot.Jas posle seksot sakam da se mazam i da se guskam so sakanata osoba,a ako se brzam nekade toa e druga rabota.
|
Датум на внесување: 26.Октомври.2006 во 12:27
Датум на внесување: 26.Октомври.2006 во 18:37
posle sexs se razbira ..........odmor od pregolemo zadovolstvo a so toa go odmaras i mozokot .....si kuliras ....ednostavno
|
Постирано од: S T E V O
Датум на внесување: 29.Октомври.2006 во 10:35
Ne be choek! Toj tvojot sigurno boleduva od mizofobija ili ednostavno se gadi od tebe. Praviloto e:Sekoj maz ili obratno vljuben vo svojot partner nema teoretski shansi da go praj to sho tvojot choek go praj!
------------- S T E V O
|
Датум на внесување: 29.Октомври.2006 во 10:38
Ej! Najverovatno Jas i Ti sme na ista frekfrencija. Pishi nazad da se zapoznajme podobro!S T E V O (Bitola)
------------- S T E V O
|
Датум на внесување: 29.Октомври.2006 во 10:43
More kokolo! Imash delumno pravo! A?
------------- S T E V O
|
Датум на внесување: 29.Октомври.2006 во 11:44
pa higiensi e a i plus e seXy koa te mazat i kapkite pokraj partnerot
|
Датум на внесување: 30.Октомври.2006 во 23:03
S T E V O напиша:
More kokolo! Imash delumno pravo! A? |
more stevo oti be delumno, pa skros sum vo pravo.
|
Датум на внесување: 31.Октомври.2006 во 12:19
tusce:) obavezno da se oladat ekstremitetite pa i da se dezimficiras malce sam od sokot za oploduvanje:O)
|
Постирано од: perinosi
Датум на внесување: 24.Јануари.2007 во 13:12
Не е тоа фората одма после секс да се истушираш.
-------------
|
Постирано од: perinosi
Датум на внесување: 24.Јануари.2007 во 13:13
Туширање само у Недела и за Велигден. :)
-------------
|
Датум на внесување: 24.Јануари.2007 во 18:33
perinosi напиша:
Туширање само у Недела и за Велигден. :)
|
|
Постирано од: Bugi lav
Датум на внесување: 24.Јануари.2007 во 18:38
Higienski e da se operes posle seks
|
Датум на внесување: 24.Јануари.2007 во 18:41
Норамано и да не се лепиш
|
Постирано од: ice_dmx
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 03:19
posle sex ne mozam da stanam 2 saata od krevet dremka me mava i taka receno u koma sum
------------- dudenz
|
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 17:27
vatrena напиша:
Sto mislite za ova, seks, ludilo, svrsuva toj,ja normalno...sea sakam onaka posle seksot da se mazam, da sum vo negova pregratka..togas toj ima navika i odma ide pod tus kako da sme nekoj smrdlivci.Vo brak sum...ova mi smeta...sme razgovarale za ova..no toj vednas pod tus.Zosto odma ide pod tus..koga ja sakam onaka nekoje vreme da se izlezavam so nego vo krevet....
Kako e kaj vas?Vednas idete pod tus ili ostavate za podocna...nemojte samo kako imate seks po nekolku pati ...takvi nesta.... kazete.. |
Йас практикувам прво туш, па секс па си заспивам и така... мене така ми е найубаво , а и девойка ми истото го сака , па и4 не ми е гайле за хигиена или ова или она , оти не сум од в4ера со неа ...
|
Постирано од: marence
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 19:06
ponekogas si lezime posle toa. pa si zadremuvame, a nekogas koga e nabrzina odime pod tus i toa jas prva
|
Постирано од: emi$
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 19:54
odma posle seks ne tus ama posle eden saat sekako inaku nema spienje
------------- ... only God can judge me ....
|
Постирано од: MENANY
Датум на внесување: 27.Септември.2007 во 21:44
Zavisi koga imas sex,ako e za vikendi obavezno malku izlezavanje,guskanje,mazenje,ali preku nedelata tus i spienje!
Ama nesto ne mie e jasno,barem kaj mene,jas sum taa so e valkana i so treba da se tusira ,toj si ostanuva cist so nekolku kapki, cudo golemo mozi da se pomini i bez tus!
|
Постирано од: barbi4e
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:07
radi higiena i da ne te prati maler cel den
|
Постирано од: Lady Blue
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:13
Tusiranje posle sex - Jagotka na sl*got, i posle spies kako bebence
------------- I love life!!!
|
Постирано од: којсумјас
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:19
Mene mi e istovremeno najslatko!!!!!
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:23
Pa mene ne bas.....skripi poveke
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:27
Lady Blue напиша:
Pa mene ne bas.....skripi poveke |
Sapunce ke si zemes i resen problem!!!
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:28
Ne pomaga.......brzo se odmiva ....
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:31
Lady Blue напиша:
Ne pomaga.......brzo se odmiva .... |
Ama so ako,
pa to ne se trosi ko sapunot!!!!
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 00:58
Ne e deka ke se potrosi ama ke se motorceto podobro raboti koga e podmackano...
|
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 01:11
Togas kupuj vodootporen !!!!
|
Постирано од: bibce
Датум на внесување: 06.Мај.2008 во 12:59
......navistina....ZOSTO???????????
-------------
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 06.Мај.2008 во 13:05
Ma gluposti, namesto da se ostavi da se oladi i urda da se sobere, malku solce i ete profit
|
Постирано од: bibce
Датум на внесување: 06.Мај.2008 во 13:12
?????????????????????...............................
-------------
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 06.Мај.2008 во 13:18
i kisel koncentrat sto moze da se koristi za ocet
|
|