![]() |
|
Предизвикува ли среќата страв? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Автор | |||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Доста сериозна работа е среќата,оти е многу кратка и ретка.Не знаеш кај ќе те начека и како ќе те изненади
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Srekata predizvikuva cuvstvo na zivotnost i energija, starata sosotojba se izednacuva so umiranje ili vegetiranje
|
|||
![]() |
|||
Shaxito ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
||
Dodeka sum srekna uzivam ... i se prepustam na toa sto mi e dadeno za toa vreme. Ali sepak kako sto e ispisano od tvoja strana pogore NEkogas me sepnuva nesto cudno... poso znam koga sum srekna 3 dena ... znam deka polse se nesto loso mi se slucuva .. NE MORA DA ZNACI ali sepak toa go pomisluvam . . . ![]() |
|||
''Ceni se samiot ako sakas da te cenat i drugite''
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
kako ne?!,...eve jas na primer,...do nemaj kade,se plasham da ne dobijam sedmica na loto,...zatoa i ne mi pagja na pamet da ,..igram loto,....pust strav!!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||
obavezno
strav da ne se izgubi srekjata |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
![]() |
|||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
![]() |
|||
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
||
Го обожувам чувството на среќа...И секогаш со задоволство го дочекувам
|
|||
![]() |
|||
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
||
Колку што се сеќавам...не сум имала чувство на страв
|
|||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
nisto nezdravo i nenormalno..........
nicij zivot ne e pravoliniski....srekja, pa taga, pa ramnodusnost, pa pak srekja, itn........
i poradi nekoja proekcija od minatoto nekogas pregolemata srekja koja ja cuvstvuvame moze da probudi cuvstvo na strav vo nas, zatoa sto site znaeme deka nisto ne e vecno........
![]() samo sekogas treba da imame na um deka site ja zasluzuvame srekjata.,,zivej go momentot........
![]() Изменето од Lilija7 - 06.Септември.2008 во 17:52 |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
||
Da predizvikuva...no sepak,jas da si ja najdam srekjata pa potoa lesno ke najdam nacin da se spravam so stravot
![]() |
|||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|||
![]() |
|||
||
среќата-тоа ти е како една точка на вриење во организмот,и додека трае се прашуваш како ли ќе биде кога ќе истинам
|
|||
![]() |
|||
Zdravko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1690 |
||
srekata predizvikuva zgolemuvanje na adrenalinot i WOW efekt
|
|||
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
|
|||
![]() |
|||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
||
среќата предизвикува страв и затоа „навремено“ реагираме со сите одбранбени и средства за да се заштитиме од нејзините (макар и краткорочни) ефекти
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678910> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |