IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Името е се што имаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Името е се што имаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 56>
Автор
Порака Обратен редослед
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 15:00
Originally posted by Njujorcanec Njujorcanec напиша:

aj vmr - OVCITE, koi gi gledam na ovoj forum, da mi kazat dali Gruevski ke go promeni imeto ili ne?? Da vidam shto mislenje imaat oni

kje go promeni!!!
grujo kje go promeni - ne branko
ama i za toa kje si najde nekoe opravduvanje vo negov stil
"jas nekjev, ama me nateraa tie losh*te"
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
zenmaster Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Interceptor

Регистриран: 05.Јануари.2007
Поени: 4262
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zenmaster Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 14:59
Originally posted by marco_antony marco_antony напиша:

Има решение за името .... United States of Macedonia

Јеееее браво марче.........знаев дека со твојот оптимизам има надеж за нас

Изменето од moira - 06.Јуни.2008 во 16:54
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 14:56

Има решение за името ....

United States of Macedonia

Изменето од moira - 06.Јуни.2008 во 16:55
                             PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Njujorcanec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Ноември.2005
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Njujorcanec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 14:47
aj vmr - OVCITE, koi gi gledam na ovoj forum, da mi kazat dali Gruevski ke go promeni imeto ili ne?? Da vidam shto mislenje imaat oni
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:51
Originally posted by FLooK FLooK напиша:

Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

blgarce, epten se soglasuvam so tebe!!! znaci skroz!!!

ama ne mi e jasno...togas zosto vie ne ni go priznavate postoenjeto na nacijata, pa neli nie izbravme da se vikame Makedonski narod i  neli nie imame pravo da se vikame taka kako sto kje izbereme

Види, да вадиш заклjучок от писаниата на 10-20 бугари овде на форумов не е работа. 90% от бугарите ви приемат за близок, но посебен и различен народ.

Трканиата идват от различното интерпретиране на историата и отношението кам друго-мислештите, како предавници. Проблемот на сите нас, македонци и бугари е во главите ни и во тоа оти не зачитаме личната свобода.  За жал во Бугариа и Македониа во момента може да си се што сакаш, ама се уште наj-тешко е да си Македонски бугарин - во Македониа и Македонец небугарин - во Бугариа. 

togas site tie 10-20 Bugari ste gi stavile vo drzavniot vrv
zasto oficijalna Bugarija ne ja priznava nasata nacija
iako toa e nase cuvstvo i nas izbor

vo sekoj slucaj, mi se bendisuva kako rezoniras
pozdrav do tebe
vi idime v leto na moreголемо%20гушкање

Кон врв
FLooK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FLooK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:38
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a be prijatele ... tuka se diskutira za drugo ... a za takvi razgovori so ibe palikuca mozete vo istorija da si razgovarate голема%20насмевка

Разбирам, ама кога ме прашат нешто, отговарам

Изменето од FLooK - 06.Јуни.2008 во 10:39
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:36
a be prijatele ... tuka se diskutira za drugo ... a za takvi razgovori so ibe palikuca mozete vo istorija da si razgovarate голема%20насмевка
Кон врв
FLooK Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 69
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FLooK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:34
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

blgarce, epten se soglasuvam so tebe!!! znaci skroz!!!

ama ne mi e jasno...togas zosto vie ne ni go priznavate postoenjeto na nacijata, pa neli nie izbravme da se vikame Makedonski narod i  neli nie imame pravo da se vikame taka kako sto kje izbereme

Види, да вадиш заклjучок от писаниата на 10-20 бугари овде на форумов не е работа. 90% от бугарите ви приемат за близок, но посебен и различен народ.

Трканиата идват от различното интерпретиране на историата и отношението кам друго-мислештите, како предавници. Проблемот на сите нас, македонци и бугари е во главите ни и во тоа оти не зачитаме личната свобода.  За жал во Бугариа и Македониа во момента може да си се што сакаш, ама се уште наj-тешко е да си Македонски бугарин - во Македониа и Македонец небугарин - во Бугариа. 

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:27
od prosta pricina sto evro i nato integraciite se kosat so moite stavovi i pogledi kon istok намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:26
a be sega , kolku uspesno e vodela , ne sum zapoznaen ... medjutoa edno e sigurno ... barem izgledase poreprezentativno za razlika od nekoi navivacki lideri za koi covek i ne e siguren od koj pol se голема%20насмевка....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:21
Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

duso... ne znam za koi toa vie zboruvas...

ama me izraduva sto vidov deka se uste ima lugje sto veruvaat vo bajki, basni, skazni i ostanata slicna literatura...

tvojot komentar voopsto ne e vo kontekst so mojot!!!
"duso"...sustinata ja promasuvas..."duso" edna!!!бакнеж

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:19
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a imame li nie umni ? .... politicari ? .....

DA! Rada e umen politicar!
i odlicno go vodese ministerstvoto za evrointegracija
toa i go priznavaat site svetski politicari so koi sorabotuvase

no, se pokaza kako losh lider!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:18
bajka kako zaspanata ubavica ..... ce dojde i princot i hop ... ete magija ... edeeeen baaaaknez , i maaaagijaaaa se stooooriiiiii .................
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 10:18
duso... ne znam za koi toa vie zboruvas...

ama me izraduva sto vidov deka se uste ima lugje sto veruvaat vo bajki, basni, skazni i ostanata slicna literatura...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,812 секунди.