![]() |
|
ХРИСТИЈАНСТВО И ИСЛАМ-ДОПИРНИ ТОЧКИ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne rekov vo 6...ama i ova e ....malu predocna, bar za mene
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Ebu-Hurejre ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 667 |
HEHEH ne se sekiraj vo 6 sabajle ke ti se nacrtam tuka
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Inshallah |
|
|
|
![]() |
|
efendija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Odlicna tie temava Maria_magdalena.Ima mnogu zaednicki nesta vo Islamot i hristijanstvoto,mnogu dopirni tocki.Jas ovde bi ja izdvoil etikata!
No,vecerva samo tolku,prodolzuvame utre AKO BOG DADE! ![]() |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
![]() |
|
Дали мислите дека темава е апсурдна? Доста страници, цели томови се изнапишаа со барање спротивности, докажување контрадикторности меѓу двете религии.
Ај да видиме...има ли нешто слично барем?
Ај да го побараме она што не поврзува, наместо само да копаме по разликите....
Познавачи на K*ран и Библија-Повелете.
Изменето од connected - 27.Декември.2007 во 11:33 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |