|
Мајка му |
Внеси реплика | страница <1 678 |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona interesna tema, pozdrav do tebe
Shto se odnesuva do majkata, taa otvoreno i dala do znaenje kakva e situacijata, e sega ostanuva devojkata da si bide nachisto so dechkoto, odnosno da vidi dali vrz nego majka mu ima vlijanie i kolkavo e toa. |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мона браво за добрата тема.
Многу често мајките влијаат на синовите и искрено имам уплав од тоа. Мамини мази-на страна од мене!-секогаш така ми било. мама вака рече, мама онака рече... леј се мрднувам на машки кои потпаѓаат на влијание од родители. Имам сретнато мажи кои си ги тепаат сопругите поради фактот дека мајка му го набуцкала. Па ова само кај нас го има!!! !!! !!! Ние женските ако мајките нешто се обидат да ни влијаат абе очи ке им извадиме (добро не буквално), док машките тоа ке си го пројдат на најлесен начин слушајки ги (добро не сите машки, но повеќето). Што се работи за тоа мајка му го рекла на девојкава, апсолутно не ја сака значи. Сега дали е до девојката дали до мајката не знам, али верувам дека оваа втората е крива. Мене лично ова да ми се случи ке толерирам некое време, се додека дечкото не си расчисти со мајка му, но ако секогаш ми вели остави ја не ја слушај ке свртам лист без него и без мајка му. Ама нормално дека тоа нема да биде одма, ке останам уште малце да ја нервирам јасно. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Запознав овде една штипјанка, која е во врска со едно машко.Темава ке ја пишувам во нејзино име . Еве што се случило:
Пред некој ден она беше на гости кај дечко и дома.Неговата мајка правела вечера , па ја поканија и неа.Е сега, и она е љубопитна ко мене, па чепкала во комплутерот на делко и. И што се случува? забележала фолдер полн со слики од женски.....Ок, во ред тоа, она има доверба во него .Влегува мајка му на него и оваа и рекла: види син ти колку убави девојки има во компјутерот ? очекувала мајка му да каже: ма остај, он само тебе те сака,,,,,бла , бла , бла.....И замислете мајка му и рекла: па што, нели се поубави од тебе: погледни ги ? Е сега моето прашање е: дали оваа претерала и како ке се чувствувате вие ако се најдете во слична ситуација ? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 678 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |