![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 90> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() |
Жалосно навистина ама и деца умираат па не се толку НА ЖАЛОСТ познати за вакви почести.....
|
|
![]() |
|
kojotovik ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 369 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
пред малку ја чув за прв пат таа песна,,и мене срце ми се разнежи ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
montenegro ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() |
NADJI SVOJ MIR I BUDI ZVIJEZDA NA NEBU KAO STO SI BIO NA ZEMLJI. VJECNO MLAD POCIVAJ U MIRU...
ZA TEBE NEMA ZABORAVA
|
|
![]() |
|
*MIMI* ![]() Нов член ![]() Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() |
........БОЖЕ НЕ МИ ТРЕБА НИШТО ДРУГО,
ДУР СУМ ЖИВА ПОД ОВА НЕБО ТОПЛА ПОСТЕЛА И ОЧИ ШТО ГИ ЗНАМ. БОЖЕ АНГЕЛИ ОД НЕБО ПРАТИ, ТОЈ НЕМА ДА СЕ ВРАТИ, ЧУВАЈ ГО ОД ЗЛО ТОЈ НЕМА НИКОЈ СВОЈ, НЕМА НИКОЈ СВОЈ БОЖЕ ЧУВАЈ ГО ОД ЗЛО....... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
![]() |
лелелелееее требаше да вечерам,,,,а немам апетит,,ништо не ми се јаде,,,не ми се спие........главата ке почне да ме боле,,,,лошо ми е и тешко на душа
![]() ок кум друже,,,фала за информацијата |
|
![]() |
|
![]() |
|
kum ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3279 |
![]() |
Возачот на камионот изјави: "Уште беше темница но немаше магла. Одеднаш
зад себе забележав силни светла а само секунда подоцна почувствував
силен удар и чув тресок, кршење на лим и стакла. Одма застанав и
дотрчав до смачканиот автомобил. Од него само се слушаше менаџерката
која запомагаше 'Извадете го Тоше!'".
Da Mona...ziva bila |
|
JOIN THE FAMILY
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
![]() |
angelite kako tebe vecno ziveat....
|
|
![]() |
|
montenegro ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() |
PLACEMO ZA TOBOM ANDJELE, SVE TVOJE PJESME PARAJU DUSU ...
PODGORICA TUGUJE...
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
![]() |
.
Изменето од ACELERA - 27.Мај.2010 во 19:42 |
|
![]() |
|
![]() |
POCIVAJ U MIRU,ANDJELE
|
|
![]() |
|
![]() |
.....ONO NAJBOLJE STO POSTOJI MOZE DA SE DOBIJE SAMO PO CIJENI PREVELIKOG BOLA
MONTENEGRO PLACE ZA TOBOM
OTAVIO
IVANA
SARA
MILENA
LJILJA
MILICA
DJORDJE
SANJA
SANDRA
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() |
Angel nas, ne si poveke megu nas,megutoa tvojot mil lik,tvoite zlatni pesni, humanitarni i bezbrojni koncerti kako i tvojot duh sekogas ke ostane so nas!
Nikogas nema da te zaboravam
![]() Zalno e i tesko e,uste potesko koga nemozime nisto da napravime za da te vratime,edinstveno sto mozam da napravam e da placam i zalam za zagubata!Pocivaj vo mir i spijaj ubavo lepotane!
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
![]() |
Po4ivaj u mir Toshe.
Ame ne mozhe nikoj da poveruva za tvojata smrt
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7778798081 90> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |