|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 7778798081 100> |
Автор | ||
Frida
Нов член Регистриран: 07.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubov e celosno i vzaemno predavaje na dusite
|
||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
||
DARKDOG
Сениор Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne postoi veke ljubov na svetot....zasto:Zato sto vo svetot poveketo gledaat ako nekoja strana dali od maska ili od zenska poveketo od zenski aspek za finansiii i pari
|
||
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубов е кога не можеш да спиеш мислејќи на саканата личност, немаш апетит а немаш јадено веќе 2 цели дена. Кога последните денари во џеб ги даваш за автобус или било какво и да е превозно средство за само да идеш да ја видиш саканата личност. Кога ќе пишеш квадрат не затоа што си глуп туку затоа што цела година мислиш само на неа. Љубов е кога групата што ти си ја оформил се распадне затоа што не идеш на проби а и кога доаѓаш пишуваш само љубовни трагедии. Љубов е кога цел ден седиш како зомби по дома пушиш цигара за цигара и се прашуваш каде си згрешил и зошто со згрешил...... Ова поточно е за невозвратена љубов, имам уште многу да пишувам ама доста е.
|
||
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta e kako voda na dlanka
mozes da ja posmatras ako ja stegnes vise ja nemas Изменето од becenevem - 05.Октомври.2007 во 17:08 |
||
trajcevska
Нов член Регистриран: 05.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta e diva sila. Koga se obiduvame da ja podjarmime, ne unistuva.Koga se obiduvame da ja zarobime, ne pretvora vo robovi.
Koga se obiduvame da ja sfatime, se gubime i se zbunuvame.
Taa sila postoi za da ne razveseli.
Megutoa, poradi ljubovta za sekoja minuta mir, dobivame eden cas agonija.
|
||
Da se gresi e covecki, no da se ocajuva, da ne se pokae i ispovedi, toa e demonsko!
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neogranichena ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta e kako prsten
samo ne se stava okolu prst se stava okolu zemjata to4no taka kako sto e prikazano na slikata na Marco Antony Изменето од becenevem - 04.Октомври.2007 во 12:02 |
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubov e da gi sakas site
i da ne te zasega sto mislat tie ili sto ke ti dadat za vozrat a za vozvrat i nema sto da cekas zasto toa sto im go davas ne e za ranmena |
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pravec (katalizator) za mogu drugi pravci za sreken i harmonicen , ispolnet i skromen nesebicen zivot .
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljubovta e nesto sto postoi samo vo eden pravec |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima edna karakteristika na ljubovta ... taa e VECHNA !!! zatoa non-stop se pee za ljubovta ... i nikako da ja doispejat ... vo praksa se probuva ... nikako da se dotrosi ... Porano nekoi probuvaa da im bide ubavo so mnogu pari ... ama si zaminaa ... i se ostavija ... Nekoi probuvaat so mok i sila ... znaeme vo istorijata koj kako zavrsil ... Imale mok; sila; pari ... se imale ... i na kraj nisto nemale ... Onoj koj sto osetil Bezuslovna ljubov ... toa ostanuva ZASEKOGAS ... nemoze da se izgubi ... za zal ... ima ludje koi nemoze da osetat sto e Bezuslovna ljubov ... toa e isto kako da jadat salata ... ama kako da nema sol i maslo ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ljubovta postoi amo za onie koi veruvaat vo istata koja treba da se sozdade i neguva kako cvet vo saksija ili gradina.
|
||
becenevem
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj nikogo ne moze da Prosvetli |
||
Внеси реплика | страница <1 7778798081 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |