IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ПРАШАЊА ЗА РЕЛИГИИТЕ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 98>
Автор
Порака Обратен редослед
orto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2006
Статус: Офлајн
Поени: 916
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 09:49
Originally posted by аџија аџија напиша:

Eee khalife, kakvi vi se vernicite be? Kakov ovoj psiho? Moze, stvarno i toj od "interesantnost" stanal musliman? 

Прашање на местоWink
(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену
Кон врв
аџија Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Октомври.2006
Поени: 5474
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 09:47
Eee khalife, kakvi vi se vernicite be? Kakov ovoj psiho? Moze, stvarno i toj od "interesantnost" stanal musliman? 
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 09:37
Originally posted by аџија аџија напиша:

Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Adzija, jas jasno i glasno kazav sto imav na tebe da ti kazam, i kako sto jas ne gi komentiram tvoite postovi nemoj ni ti moite, i taka kaza deka vo niv nema nisto vredno. Jas onie sto mislam deka ne pisuvaat nesto sto e vo red,ne gi ni gledam, pa taka i ti mene.

Nikade ne si prozvan , nitu e spomnato tvoeto ime.
Абе ти стварно уште ќе се правиш наудрена? Дај гледај си работа, кој те повика овде да ми судиш? КОЈ? Што се мислиш ти нешто посебно паметна? Нешто посебно вредна си ти, па ди ги трпам твоите понижувања? Дај те молам не треси леви, кога не знаеш што зборуваш и НЕ МИ СЕ ОБРАЌАЈ ВЕЌЕ!!! Јас одговорив, бидејќи почна пак да паметуваш, да се обидуваш да понижуваш, и да зборуваш за работи за кои немаш елементарно познавање...

Nekoj stvarno si ja ima muvata na glavata....go molam Pravoslavie da procita i da intervenira
Кон врв
velahavle Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2007
Поени: 17
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај velahavle Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 01:54
gnasa:o fala:Dama nekam ni kafe ni nisto so tebe
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2007 во 01:20
Originally posted by antimunafikun antimunafikun напиша:

belichka prvo smeni ja verata i ideme na kafe ako tolku sakas :D

LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

gnasa
Кон врв
khaleefah Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"The Khilafah is Coming..."

Регистриран: 25.Септември.2006
Поени: 1115
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај khaleefah Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 23:40

Brat imas nevidena darba da napraves cikusLOL.

Alal da ti e nema stoSmile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 23:35

a moze da bide i
Dobrodojdovte mudzahedini od dzihad

c.c.c.c....................... kultura, moral, etika, inteligencija sve e na nivo...
Кон врв
orto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 916
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 23:29

Stavete nova tema:Ginekologija

Не подобро да отвориме тема
добредојдовте муџахедини од моамеданските форумиWink

(kоран 10, 94)
(аллах рече моамеду) Ako сумљаш у oно што ти oбљављујемо, упитај oне (Жидове и Кршчане) koji Читају Kњигу (БИБЛИЈУ), прије тебе објављену
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 23:17
За мене, нема дилеми: ЖИВОТ!
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 22:42

Изменето од beleg - 25.Ноември.2007 во 13:38
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 19:51

Butel 2 najiskreno si zasluzi

zatoa vnimavaj kako se izrazuvas
poedinecno
najiskreno ako nesto tvrdis gledaj toa
logicno da go odbranis

ovde adzija se slozuvam so adzija
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 19:25
Originally posted by butel2 butel2 напиша:

Adzija, jas jasno i glasno kazav sto imav na tebe da ti kazam, i kako sto jas ne gi komentiram tvoite postovi nemoj ni ti moite, i taka kaza deka vo niv nema nisto vredno. Jas onie sto mislam deka ne pisuvaat nesto sto e vo red,ne gi ni gledam, pa taka i ti mene.

Абе ти стварно уште ќе се правиш наудрена? Дај гледај си работа, кој те повика овде да ми судиш? КОЈ? Што се мислиш ти нешто посебно паметна? Нешто посебно вредна си ти, па ди ги трпам твоите понижувања? Дај те молам не треси леви, кога не знаеш што зборуваш и НЕ МИ СЕ ОБРАЌАЈ ВЕЌЕ!!! Јас одговорив, бидејќи почна пак да паметуваш, да се обидуваш да понижуваш, и да зборуваш за работи за кои немаш елементарно познавање...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај аџија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 19:18
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

за абортус сум секогаш когаодносот не бил посакуван од моја страна...насила некој да ме натера на однос, и да ме забремени, каде е тука мојот избор?

Абе каков ТВОЈ избор??? А каде е правото на избор на тоа дете да ЖИВЕЕ??? Има ли и тоа право? Или само себично ќе гледаме некои материјалистички интереси?
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2007 во 15:22

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 98>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.