![]() |
|
Ми текна на... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 123> |
Автор | |
nena34 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cel den mi teknuva na mojata pocinata drugarka Meri , vo vakvi bosh denovi za mene sekogas znaese da me raspolozi i se simnuvavme vo park na po edna cigara i ogovaravme a posle doma se vrakav kako nova.Meri mi falis do nebo.
![]() |
|
Bidi izvor sto pretekuva a ne bunar so zastoena voda,davaj i primaj ljubov bez granici
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Mi tekna denes koga osvoi Kometal titula..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
Nema na so da mi tekne.Cel den mislam na prestojniov Bike Fest i Parketi!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Ми текна на баба и на една пријателка која имала роднини у Србија.... а единствен српски збор што го знаела бил Јао.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
kejbinjata...moram da gi odnesam na hemisko
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ми текна дека пописот уште не го направив
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
Ми текнана еден убав Цвет..Едноставно прекрасно....
|
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..ЕДЕН МИНИСТЕР БЕЗ РЕСОР....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ми текна дека ич не заспав..........
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
........mi tekna sto mi se sluçi denes ,pa si se smeam sama na sebe
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...СЕКС!!!
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
DIZELAS
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |