![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 100> |
Автор | |
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Драг Идивиди
Денов ми беше супер. Хаха, само што се вратив од работа, важна ми се јавува да сме шетнеле надвор, убаво било времето. И ајде шетнавме. Сега се вративме. За вечер дали ќе шетаме незнам. А незнам ни дали ќе одам, изморена сум. И вчера вака ми направија. Само што се вратив од работа, ми се јавува Дац. А кога јас ќе одмарам? ![]() ![]() Идивиди си ми го видел ли ЧакНорис на форумов? Прееска го прашувам зошто неиде, ми вели го мрзело. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() И оваа важнава се измени. По цел ден или на фејсбук или на чет. Ја нема на форумите. ![]() ![]() ![]() За на работа што да ти кажувам. Работа и љубов во едно. Компјутерите се мојата љубов. ![]() ![]() Што да ти кажам друго. Многу топло надвор. Ама ако, ми се допаѓа. ![]() Туку, како вика цајканот - кој ќе чисти снег до колена на 40 степени ![]() ![]() Ајде поздрави ги сите твои членови од мене ![]() ![]() Одам јас да напишам нешто низ темите, јбг ќе ме трпиш и ќе прашаш дали имам уште постови да напишам ![]() ![]() Изменето од computer - 14.Мај.2010 во 18:48 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...
80% од бубуљиците ми исчезнаа. Сеа само ја имам таа на челото и на образот! ![]() Јес! Mission completed! ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Драг ИдВид,
мислев дека се помина... Но не било така... Кога ја гледам само спомени ми се вракаат... ![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
драг идивиди
знаеш што е најлошо? Да те гризе совеста, е така да знаеш. Од сите можеш да се скриеш и да побегнеш, ама од себе и совеста - НЕ! Ме гризе...длабоко...ми шепоти: Виновна си, зошто го издрдоре тоа што не требаше да го издрдориш??? Сега совеста не ми е чиста. Ај можеби ќе се смилува совеста да не ме јаде толку деновиве, за ништо друго, да не ми ја уништи матурската! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Djo druze,adrenalinot te puka vo glava....custvo sto nemozes da go opises
![]() Mi ostana uste bunjee da probam ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Е јас пак... Сонувам , да скокам од авион... ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
DIV...da ja videshe Paradata na voena tehnika na i nad Crveniot ploshtad za Denot na Pobedata
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ubavo e da sonuvas....ne mi gi rusi sonistata....
![]() Jas pak sakam boing 747....krila mashalaaaaaaaaa ![]() Od An imam skokano filingot e jeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
DIV....nekoj mora da si gi zakachi krilja
![]() ![]() ![]() Ne mislev na Rusi....mislev na avioni ![]() Изменето од zverka_ - 14.Мај.2010 во 16:27 |
|
![]() |
|
DIV...ti pisuva edna izgubena dusa.Saka da bide pilot...ama ne mu davaat....sekoja vecer sonuvam kako "vozam" boing 747
![]() Kakvi se toa frustracii znaes li? |
|
|
![]() |
|
DIV...deneska stvarno beshe najgusto
![]() ![]() ![]() ![]() Znaci ushte ima LJUGE,koi gi cenat svoite vraboteni ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() I ovoj marfi e stvarno zaeban...Se na kup servira, ama obavezno. Изменето од Marko Polo 1 - 14.Мај.2010 во 13:54 |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...
ништо од лутањето по трговски... и фустанчето... и све... ајде де, не беше толку битно... а драг идивиди, обожавам машки со бушава коса. ![]() денес видов еден таков, па нешто си мислам.. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7576777879 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |